''Дебатът ще си го водим в неделя. Видях техните аргументи

...
''Дебатът ще си го водим в неделя. Видях техните аргументи
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин призова за консолидация в БСП

''Дебатът ще си го водим в неделя. Видях техните причини (бел.ред. на опозицията в Българска социалистическа партия, поискала оставката на Нинова), само че е доста мъчно да се прави народен разбор, без да се влезе община по община. Бих споделил, че в управлението на партията не си вършат илюзии. Това не е победа, никой не е казвал, че победа (бел. ред за локалните избори). Да, ГЕРБ, резервира позициите си, само че Българска социалистическа партия завоюва ново пространство и сподели, че може да се мобилизира'', това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия.

Наша обща отговорност е да създадем такива условия, че хората да могат да създадат същински, почтен избор. Корнелия Нинова се пробва да показа Българска социалистическа партия като действителна опция на ръководството. Председателят на партията има право на виждане. В същото време аз считам, че би трябвало да се направи по-сериозно изпитание и от едната, и от другата страна за консолидация. Този проблем го имаме от доста години. Въпрос на персонална отговорност е да се опитат да търсят общата основа за бъдещите дейности. Българска социалистическа партия последователно образува друга философия за ръководство на държавата'', съобщи още Вигенин.

Той не пропусна да се заяде с другия посетител в предаването, а точно финансовият министър Владислав Горанов: ''Министър Горанов се е трансформирал в един счетоводител и няма никакви хрумвания за решение на проблемите на държавата''. Горанов отговори на това, декларирайки, че се гордее със счетоводните си умения, а Вигенин го отвърна по този начин: ''Това, че имате шестица по счетоводство, не ви прави добър финансов министър.''
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР