35-годишният защитник на Серхио Рамос направи любопитен коментар относно жребия

...
35-годишният защитник на Серхио Рамос направи любопитен коментар относно жребия
Коментари Харесай

След жребия Рамос се зарече: Ще се боря до смърт за ПСЖ!

35-годишният бранител на Серхио Рамос направи любопитен коментар по отношение на жребия за 1/8-финалите в , който отреди на парижани да се изправят против някогашния тим на испанеца - .
Говорейки пред публицисти, по време на откриването на нов фитнес център в Мадрид, Рамос призна, че ще му бъде мъчно да играе против " белия балет ":
" Съдбата е много непредсказуема. Искаше ми се да се паднем против различен тим, само че жребият е подобен. Знаете за любовта, която изпитвам към Реал Мадрид и това в никакъв случай няма да се промени. Но в този момент би трябвало да посрещна сегашното - играя за ПСЖ ", сподели опитният защитник и добави:
" Чувствата са смесени. Завръщането на " Бернабеу ", където прекарах най-хубавите си години, само че не съумях да се сбогувам с почитателите поради Ковид-19, ще бъде удовлетворяващо. Разбира се, бих предпочел да е при други събитията, само че по този начин е във футбола. Трябва да пазя моя тим - ще се боря до гибел за ПСЖ! ", зарече се Рамос.
Всичко за от вчерашния ден четете
Сблъсъкът сред френския гранд и Реал Мадрид на осминафиналите ще бъде още по-интересен поради обстоятелството, че от много време насам прехвърлянето на Килиан Мбапе при Кралския клуб е считан за сигурен:
" Бих желал да съм заобиколен от най-хубавите играчи, а Мбапе е основна част от ПСЖ в сегашното и в бъдещето. Искам той да продължи да играе за моя отбор ", безапелационен бе Серхио Рамос, а по отношение на шерването на една съблекалня с Лионел Меси сподели следното:
" Имаме положителни взаимоотношения, опитваме се да оказваме помощ на ПСЖ да печели. Целта е трофеят от Шампионска лига и мисля че и двамата можем да допринесем с нещо за него. Отнасяме се с почитание и удивление един към различен ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР