30-годишна жена е в болница, след като тази сутрин парче

...
30-годишна жена е в болница, след като тази сутрин парче
Коментари Харесай

​Млада жена е в болница, след като парче от строеж падна върху нея

30-годишна жена е в болница, откакто тази заран парче от градеж на Цариградско шосе падна върху нея.

Подробностите за случая - в директното включване в обедните вести на Александър Марков.

От градежа на Цариградско шосе тази заран пада върху главата на 30-годишната жена железен крепежен детайл. За благополучие тя е отвън всякаква заплаха, положението й не е животозастрашаващо. Жената е настанена в Окръжна болница с пострадвания и фрактура по главата.

Какво се случва? Тази заран 30-годишната жена и приятелят й излизат от метростанцията на Интерекспо център и се насочват към изхода на София. Съвсем внезапно 30-40 см железен, по удостоверение на нейния другар детайл, пада върху главата ѝ тя стартира щедро да кърви. Приятелят ѝ дружно с минувачи, които са чакали на спирката, ѝ оказват първа помощ. Пристига полиция и кола за спешна помощ и дамата е отведена в болница.

Работниците в региона и чакащи на спирката хора описаха пред камерата на Българска национална телевизия, че пешеходният заслон се построява към този момент няколко дни. Той е наложителен при самото повдигане на градежа, тъй че хората да бъдат защитени. Този заслон още не е приключен, а на метри има спирка на градския превоз.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР