29-годишният Владислав може да получи до 5 г. затворМъжът, който

...
29-годишният Владислав може да получи до 5 г. затворМъжът, който
Коментари Харесай

Ето кой заплаши Мутафчийски със смърт/ФОТО/

29-годишният Владислав може да получи до 5 година затвор
Мъжът, който насочи смъртна опасност към ген. Венцислав Мутафчийски е родом от Кюстендил, само че сега живее в Пловдив. Владислав Стоилов е някогашен ученик на Спортното учебно заведение в своя роден град. В момента е мотокарист във компания за произвеждане и преработване на европалети и скари в града под тепетата, оповестява " Марица.бг ".

Владислав, който прати на ген. Мутафчийски есемес с текст: " Прати ми пари, че ще те погубя ", е извънредно деен в обществените мрежи. Всяка заран поздравява с „ Добро утро “ и пожелава сполучлив ден на хората, а денем разведрява работната конюнктура, споделяйки вицове или занимателни видеоклипове. В профила си споделя фотоси на скъпи коли и оръжия, като по всичко проличава и че е последовател на ПФК Левски – София. Фен е и на купоните с другари, което се вижда от запечатаните моменти на подготвяне на пържоли и на нескромни трапези.

Заради действието си Владислав може да получи пет години отнемане от независимост, съгласно член 144 от Наказателен кодекс. В него написа: " За закана по отношение на длъжностно лице или представител на обществеността при или във връзка осъществяване на службата или функционалността му, или по отношение на лице, ползуващо се с интернационална отбрана, наказването е отнемане от независимост до пет години ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР