26-ото тримесечно изгаряне на родната криптовалута на Binance, BNB, се

...
26-ото тримесечно изгаряне на родната криптовалута на Binance, BNB, се
Коментари Харесай

Binance изгори 2 милиона токена – какво следва за цената на BNB?

26-ото тримесечно изгаряне на родната криптовалута на Binance, BNB, се състоя на 17 януари, както заяви екипът на BNB Chain в обява в блога.

По време на това изгаряне от обращение бяха изтеглени 2.14 милиона BNB на стойност $636 милиона. Тази цифра надвиши сумата, изгорена през предходното тримесечие, която беше на стойност $450 милиона.

Увеличената стойност на изгарянето може да се дължи на неотдавнашния скок в цената нa монетата, която все още на писане на публикацията възлиза на $311.38, отразявайки 44.71% нарастване през последните 90 дни.

Binance инициира изгарянето на токени през 2017 година като част от задачата си да понижи на половина предлагането в обращение, като подсигурява, че във всеки един миг в обращение са най-много 100 милиона токена.

От техническа позиция анализът на BNB сподели, че цената затвори над 9-ЕМАи 20-ЕМА, което демонстрира бичи капацитет. Сигналите от Awesome Oscillator (AO) обаче допускат евентуално намаляване на цената заради продължаващия спад на AO и възходящата низходяща инерция, както е посочено в алените хистограмни ленти.

Chaikin Money Flow (CMF) също поддържа концепцията за евентуален кратковременен спад в цената на BNB, защото все още на правене на публикацията той беше понижен до 0.12, което допуска повече напън за продажба, в сравнение с за покупка.

Въпреки капацитета за намаляване пазарните настройки останаха ненапълно бичи.

Междувременно коефициентът на финансиране също е понижен в алената зона, което значи нападателни шорт позиции. Този негативен коефициетн, в комбиниране с евентуалното привършване измежду продавачите, може да докара до поврат в цената на BNB, като вероятно я тласне към границата от $330.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР