26-годишен мъж удари спешен медик, дошъл да му окаже първа

...
26-годишен мъж удари спешен медик, дошъл да му окаже първа
Коментари Харесай

ОБЗОР: Буда вече се казва Атанас, каналджиите с линейка остават в ареста в Пловдив

26-годишен мъж удари незабавен доктор, пристигнал да му окаже първа помощ. Той ще бъде съден по бързата процедура за това, че на 25 април 2023 година по хулигански подбуди е предизвикал на 53-годишен водач на кола за спешна помощ към Центъра за незабавна здравна помощ, гр. Пловдив, лека телесна щета. Нападателят е арестуван и му е повдигнато обвиняване от Районна прокуратура-Пловдив.

Галя Танева, която е известна с това, че отглежда сина си Буда без ток и вода в пловдивско село, е настанена в психиатрия. Детето, което няма ЕГН, е настанено в приемно семейство от обществените служби. Днес самата Танева описа, че детето ѝ е отнето, а тя отведена за проучвания, само че в следствие се оказа, че по отношение на синът ѝ е взета мярка за отбрана, защото тя е отведена и надлежно няма кой да се грижи за него. Повече по случая, четете тук:

Пловдивският областен съд остави в ареста каналджиите, хванати да транспортират мигранти с кола за спешна помощ. Делото се гледа при закрити порти без да участват публицисти. Вижте още детайлности за случая:

Емблематичният ресторант с хотелска част „ Ловен парк ” край Гребната база се готви да бъде даден на концесия от Община Пловдив, като срокът може да бъде от 25 до 35 години с опция за удължение.

От Ботев оповестиха, че ще пуснат още спомагателни билети за дуела с Левски, на който ще бъде открит и новият стадион Христо Ботев. Ще бъдат понижени буферните зони и останалите места ще бъдат пуснати в продажба от на следващия ден.

Въвеждат се крути ограничения поради мача сред тимовете на " Ботев ” и “Левски “ – София. Срещата сред двата отбора ще се организира в събота, 29 април, от 20 часа на стадион „ Христо Ботев “. Тогава ще бъдат затворени редица булеварди и улици. Вижте какви ще са изискванията за допускане до Колежа:

Откриха мъртво 17-годишно възпитаник от пловдивско школо пред входната врата на фамилното му жилище в Панагюрище. 

Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен и задържа 63-годишния Ненко Минков , който след гонка с полицията се приземи в ров на бул. „ Дунав ” в Пловдив.

Както  TrafficNews.bg  съобщи, мъжът отказал да спре за инспекция на пътни служители на реда в региона на Труд, след което последвала гонка до Кършияка. Като влезнал в града водачът завил по бул. „ Дунав ”, който сега е в ремонт и се преобърнал в един от изкопите. 

21- годишен рецидивист открадна паркирана кола в кв. „ Кючик Париж “. Младежът е арестуван от полицията за 24 часа и по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Обърнат знак на улица в Кършияка, заблуждава водачите на коли и ги вкарва в нарушаване. За казуса алармираха читатели на  TrafficNews , които живеят в региона на улиците „ Драгота ”, „ Средец ” и „ Стефан Ботев ” в квартала.

Днес на свое съвещание Управителният съвет на Българската национална банка (БНБ) одобри промени в Наредба № 21 за наложителните минимални запаси, които банките поддържат при Българската национална банка.

Малко повече от година до началото на Олимпийските игри в Париж през 2024г. щангистите и борците ни записаха цели 5 европейски трофеи при мъжете и дамите извоювани в границите на седмица. Това несъмнено дава оптимизъм за Олимпиадата идващото лято.

Общинският съвет в Пловдив ще гледа предложение за смяна на статут на парцел от 589 кв.м на ул. „ Бранислав Велешки ”. Предложението от администрацията е парцелът, на който има неизползваема офис постройка да стане от обществена общинска благосъстоятелност в частна общинска благосъстоятелност. На процедура с това решение ще се развържат ръцете на притежателите на постройката да закупят земята без търг от Община Пловдив.

Близо 23 на 100 от българите се намират под линията на беднотия за страната. За миналата година 1 571 900 души са преживявали с месечен приход под 526 лева, или с към 17, 50лв. дневно.

Обявиха свободни места за 40 готвачи в Пловдив. Търсят се електротехници, машинни оператори, както и монтажници. Обявни са и 36 позиции за чиновници в център за позвънявания.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР