24-годишна американка бе обвинена в убийството на две от децата

...
24-годишна американка бе обвинена в убийството на две от децата
Коментари Харесай

Американка изпече свои деца във фурна живи

24-годишна американка бе упрекната в убийството на две от децата си, написа английският в. Сън.

Жителката на град Атланта в източния щат Джорджия постави синовете си (на една и две години) във фурната и я включи. Момчетата откриха гибелта си поради високата температура.

Жестокото закононарушение бе разкрито откакто многодетната майка, чието име не се оповестява, по видеочат сподели трупчетата на децата на техния татко. Мъжът се обади в полицията. Лондонската медия добави, че останалите две деца на двойката – момче на три и момиче на шест години – не са потърпевши.

Майката има проблеми с душeвността от години, само че не е желала профилирана помощ. Заболяването се е изострило преди към година, когато тя е родила четвъртото си дете и малко по-късно нейният татко е умрял. Преди месец тя напусна работа, тъй като не е могла да откри детегледачка.

Приятелка на дамата показва, че упрекнатата в двойно ликвидиране нейна близка е отглеждала сама челядта си, тъй като бащата съвсем не е появявал вкъщи. Американката съобщи, че е оставила синовете си на познати. Полицията обаче не одобри тази версия за достоверна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР