24 часа Рекет, палежи на коли и страх е завладял собствениците

...
24 часа
Рекет, палежи на коли и страх е завладял собствениците
Коментари Харесай

Спецполицаи нахлуха в погребални агенции

24 часа Рекет, палежи на коли и боязън е превзел притежателите на траурни организации в града. Специализирана полицейска акция се организира в Бургас. Тя е ориентирана против погребалните организации в морския град.
Операцията идва на фона на кавги сред притежателите на локалните траурни бюра, оповестява Нова телевизия. Две катафалки бяха запалени единствено за няколко месеца.

Последният случай е от 8 декември, а собственичката на запалената катафалка посочва с име индивида, който счита, че стои зад палежа. Служебната кола е била запалена с коктейл "Молотов ".

"Не се колебая, аз съм сигурна 100% кои са запалили автомобила, катафалката - Иван Благоев Пишиев, Владислав Благоев Пишиев. Това са двама братя ", съобщи Румяна Черзекова, притежател траурна организация "Авона ".

Тя не е единствената пострадала в сектора. През август са подпалени колата и офиса на друга траурна организация. Собственичката също показва като причинители братя Пишиеви.

"Поръчителите са също тези двама братя - Пишиеви-Иван и Владислав. Отишли са при един медиатор, той е прочут на служителите на реда и са му платили да възпламенят катафалката и офиса ", твърди Стефка Димитрова, притежател траурна организация "Гея ".

Според работещите в сектора война сред петте частни компания и общинската няма. Палежите обаче били сигнал за друго.

"Искам да кажа, че това е един остарял способ на въпросните лица, които загатваха до момента, с цел да разчистват пътя на пазара за този тип активност. Абсолютно изрично декларирам, че война сред погребалните организации няма. Много постоянно, когато стане въпрос за такава война сред компаниите, погребалните намесват Митьо Очите. Искам да кажа също изрично - нищо общо няма този човек с погребалните организации ", съобщи Стефка Димитрова, притежател траурна организация "Гея ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР