23 магарета са спасени за няколко от неправителствена организация, чиято

...
23 магарета са спасени за няколко от неправителствена организация, чиято
Коментари Харесай

ЧУДО: Отгледано от кучета магаренце живее край Варна

23 магарета са избавени за няколко от неправителствена организация, чиято задача е да оказва помощ и да намира дом на улични животни, споделя Елена Каравасилева.

Тя уточни, че основателката на фондация Светлана Хънт обича извънредно доста магаренцата и точно това е повода младата жена да основе особено, предпазено място където животните да живеят на мира и да не бъдат експлоатирани от притежателите си.

“Имаше интервал, в който ѝ се обаждаха роми и я заплашваха, че са поставили нож на магарето, а в случай че не заплати ще го заколи. И по този начин с времето се сдобихме с 23 магаренца, които в този момент живеят умерено, без да бъдат унизени и най-много заплашвани, че ще бъдат убити. За благополучие мисля, че спасихме огромна част от застрашените магарета и към този момент тези закани са в предишното “, изяснява Каравасилева пред " Фокус ".
свързани новини8618на 21.10.2014
На животните е обезпечено пасбище от 100 дка земя, обор и храна, а мястото е оградено, тъй че да се подсигурява сигурността на магаретата. Някои от тях са умряли от напреднала възраст, а други към момента си живеят там.

Едно от избавените магарета, даже ражда. Животното обаче отхвърля да кърми дребното и то бива отгледано от хората и кучетата.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР