20-годишният гражданин на Република Молдова Т.Г. е привлечен като обвиняем

...
20-годишният гражданин на Република Молдова Т.Г. е привлечен като обвиняем
Коментари Харесай

Задържан е гражданин на Молдова за грабеж на бензиностанция

20-годишният жител на Република Молдова Т.Г. е притеглен като обвинен за обир на бензиностанция, като за това била използвана мощ. Сред привличането на обвинения за осъщественото закононарушение по член 199, алинея 1, т. 3, по отношение на член 198, алинея 1, по отношение на член 129, алинея 2 от Наказателен кодекс в съучастничество с три незнайни досега лица, той е бил арестуван за период до 72 часа с разпореждане на прокурор в Окръжната прокуратура.

Тежкото престъпно действие е било осъществено на 11 април 2018 год. на бензиностанцията на Пети километър край Шумен. При грабежа е отнета железна каса с парична сума 254 лв., благосъстоятелност на „ Петрол “ АД. Спрямо служителката в бензиностанцията е използвана мощ, като й е породена междинна телесна щета. На клиент на бензиностанцията нападателите са предизвикали лека телесна щета.

Окръжната прокуратура в Шумен ще внесе искане за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ от съда. Уведомено е посолството на Република Молдова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР