20-годишният българин Цветомир Генов е загинал след нападение с нож

...
20-годишният българин Цветомир Генов е загинал след нападение с нож
Коментари Харесай

20-годишен българин е убит след нападение с нож във Великобритания

20-годишният българин Цветомир Генов е умрял след нахлуване с нож в Гейнсбъро Клоуз, Солсбъри, съобщава ВВС. Обвиняем за убийството е 25-годишният Морис Джоунс Солсбъри. Той се чака да се яви в Кралския съд в Солсбъри за авансово чуване на 14 декември.
Прочетете още
Българинът е намушкан с нож малко преди обяд на улица в Солсбъри. Оказана му е незабавна помощ, само че е разгласен за мъртъв на мястото на случая. Полицията в Уилтшър счита, че обвиненият е прочут на жертвата.

" Полицията в Солсбъри води следствие за убийството на 20-годишен българин, който е намушкан с нож в ранните часове на 22 август. След дейни полицейски дейности е задържан 25-годишен мъж, който остава в ареста по съмнения за ликвидиране. Младият българин и фамилията му живеят в Обединеното кралство от доста годни. Българското посолство в Лондон е оказало подпомагане на роднините на момчето.

Тази вест идва ден, откакто стана ясно, че трима младежи са приети за отговорни за убийството на български студент в Лондон. 21-годишният Габриел Стоянов беше прободен смъртоносно след кавга в рейс през ноември предходната година. От следствието са открили, че претекстът е: " Отмъщение за незначителна пиянска смешка ". В рейса Габриел се е закачал с младежите и е плеснал по ухото на един от тях, предава бТВ. Последвала офанзива от тяхна страна. Извършителите са на възраст 15, 17 и 18 години. Две от момчетата са наказани за преднамерено ликвидиране, а 15-годишният ще дава отговор за непредумишлено ликвидиране ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР