20-годишната Eв Жил спечели титлата Мис Франция 2024 г., но

...
20-годишната Eв Жил спечели титлата Мис Франция 2024 г., но
Коментари Харесай

Скандал с новата Мис Франция, била с къса коса и нямала извивки

20-годишната Eв Жил завоюва купата " Мис Франция " 2024 година, само че за нейно страдание нямаше доста време, през което да се нарадва на успеха си.

Причината е, че малко откакто сграбчи короната за най-красива французойка, тя беше разкритикувана, че не дава отговор на досегашните критерии на състезанието, с цел да стане победителка. Сред тях са " обичайна дълга, вълнообразна коса " и фигура, която е с повече извивки. Ийв е с къса, вид пикси, прическа, а тялото й е от така наречен " андрогинен " вид.

" Свикнали сме да виждаме красиви госпожици с дълга коса, само че аз избрах андрогинна визия с къса коса ", сподели предизвикателно госпожица Жил. Тя добави и че успеха й е победа на " разнообразието ", казвайки още: " Никой не би трябвало да дефинира кой по какъв начин наподобява. Всяка жена е друга и неповторима ".

Победителката в състезанието " Мис Франция " се избира от избор на публиката и избор на жури. В класацията на феновете, Ийв се подреди на третата позиция. Журито обаче й отреди успеха. Тя е първата носителка на купата в 103-годишната история на състезанието, която няма дълга коса. Именно този факт възмути част от феновете, които не скриха негодуванието си.

" Мис Франция " към този момент не е конкурс за хубост, а конкурс за приобщаване ", написа ядосан консуматор в обществената мрежа " X ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР