След жестоките изпитания, пред които съдбата изправи Емо Чолаков, той

...
След жестоките изпитания, пред които съдбата изправи Емо Чолаков, той
Коментари Харесай

Емо Чолаков най-после е щастлив

След жестоките тествания, пред които ориста изправи Емо Чолаков, той най-сетне е благополучен. Бившият синоптик посреща рождения си ден през днешния ден, вдъхновен от любовта, с сполучлива тв кариера и бизнес. По настоящем той е водещ на риалити шоуто „ Един за различен “ по Нова тв. След като съумя да се отърси от претърпяната голяма покруса, сполетяла го преди 4 години към загубата на майката на двете му дъщери, той към този момент води нов живот.

 

Водещият, който е родом от Гоце Делчев, подписа брак с втората си брачна половинка Ивета през лятото на 2021 година За нея не се знае нищо, защото Чолаков постоянно е бранил персоналния си живот от медийния интерес. От обществените мрежи обаче е видно, че двамата се радват на хармонична обич. Благодарение на новата си половинка, Емо съумял да си стъпи още веднъж на краката след тежката драма. Това се случило малко, преди да стане водещ на „ Един за различен “.

 

Ивета, която също има щерка от предходен брак, приема като свои дъщерите на Чолаков – Дара и Ема. Те също незабавно я харесали и одобрили избора на татко им. Малката му дъщеричка даже я приела като своя втора майка, а Ивета се отнасяла тъкмо като такава с момичето, което изгуби майка си Красимира, когато бе едвам 4-годишна.

 

Половинката на Емо Чолаков с горделивост и любов споделя в обществената мрежа ръчно направените от Дара картички и други дарове за 8 март. В края на същия месец Имена, Емо и дъщерите им, честваха рождения ден на Дара, която навърши 8 години, а тържеството се провело в детския празненство център, който Емо и Ивета откриха в Костинброд предходната година.

Детският клуб се споделя „ Мили мои ”. Името несъмнено е въодушевено от обичаната фраза на Чолаков към участниците в риалити шоуто „ Един за различен ”.

 

Не е изненада, че Емо и Ивета са избрали да започват бизнеса си в Костинброд, защото в София конкуренцията е доста мощна. Решението на някогашния синоптик пък да съчетава тв кариерата си със фамилен бизнес евентуално се дължи на желанието му да има известна сигурност в професионално отношение. Все отново от сезон до сезон на „ Един за различен, както е и при всяко друго риалити, постоянно има неизясненост дали ще се завърне в ефир. Вероятно Ивета главно се занимава с детския празненство център, поради мощната претовареност на Чолаков с тв изявите му.

 

Детският празненство център към този момент е сполучлив, като в рекламата му се включи и Мария Игнатова, която се причисли като ко-водещ в сегашния пети сезон на сантименталното шоу „ Един за различен ”. В края на март Мария се включи в клипче на Емо за инстаграм, с цел да поканят всички деца, а и порасналите, да посетят още едно място на „ любовта, игрите и забавите ”, а точно празненство центъра „ Мили мои ”.

 

Миналия май пък се заприказва, че Емо Чолаков, Ивета и децата им са се нанесли в нова къща.

Бившият синоптик съумял да закупи парцела със спестяванията си и по този начин сбъднал отдавнашното си предпочитание да обезпечи необятен дом за огромното си семейство.

Инфо: Уикенд

Тагове: Емо Чолаков ивета „ Един за различен “ Нова тв мечта бизнес семейство щастие
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР