Сър Алекс Фъргюсън предложи да подаде оставка като шеф на

...
Сър Алекс Фъргюсън предложи да подаде оставка като шеф на
Коментари Харесай

Сър Алекс Фъргюсън беше толкова „наранен и ядосан“, че се опита да напусне поста мениджър на Манчестър Юнайтед преди 1999 г. Требъл

Сър Алекс Фъргюсън предложи да подаде оставка като началник на Манчестър Юнайтед в навечерието на историческата акция за спечелването на Требъл на клуба.

Червените дяволи се трансфораха в първия британски клуб, спечелил Висшата лига, ФА Къп и Шампионската лига в един и същи сезон. Те приключиха сета по най-епичния метод, който можете да си визиите, с помощта на чифт голове в продълженията против Байерн Мюнхен на Ноу Камп.

Този исторически сезон е разказан в идна документална поредност, наречена 99 на Prime Video. Поредицата също по този начин разказва проблематичното създаване на акцията.

След като Арсенал завоюва дубъла под управлението на Арсен Венгер през 1997/98, Фъргюсън беше под напън, като някои клубни чиновници смятаха, че той е откъснал взор от топка. Шотландецът, сърдит от обвиняването, предложи да се откаже вследствие на това.

„ Усетихме, че той се е заинтересувал малко повече от външните си ползи, в сравнение с трябваше, и това се нуждаеше от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР