19-годишен нанесе побой и острига косата на 22-годишна жена от

...
19-годишен нанесе побой и острига косата на 22-годишна жена от
Коментари Харесай

19-годишен заключи, преби и подстрига бившата си приятелка във Видин

19-годишен нанесе побой и острига косата на 22-годишна жена от Видин, оповестяват от полицията в града.

Сигнал в полицията е подаден на 2 август към 14:00 ч. от бабата на потърпевшото момиче, съобщи 24 часа.бг.

Мъжът е престъпно проявен, а преди време насилникът и жертвата живеели под общ покрив.

В хода на подхванатите дейности по сигнала полицейските чиновници изяснили, че от 30 юли до 2 август 19-годишният държал в дома си срещу волята ѝ 22-годишната жена, нанесъл ѝ побой и остригал косата ѝ с ножица, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение.

Уведомена е Районна прокуратура–Видин. Пострадалата жена е освидетелствана от правосъден доктор. Младежът е арестуван за период до 24 часа.

Само преди дни стана явен различен случай на брутално принуждение над младо момиче в Стара Загора. Тогава 18-годишно момиче бе нападнато и нарязано с макетно ножче от приятеля си в дома си. Нарязани са ръцете, краката и гърдите ѝ, а лекарите са създали над 400 шева на порезните рани.

Носът на момичето е строшен, а насилникът е обръснал с машинка и цялата ѝ коса. По време на нападението той е бил с маска и ръкавици.

Садизмът, на който е било подложено, шокира цяла България и провокира вълна от гневни мнения в обществените мрежи, в това число и остри реакции от политици. Още по-яростна беше реакцията, когато се разбра, че упрекнатият в насилието в действителност е на независимост. Пуснат е без мярка от Окръжния съд в Стара Загора на 5 юли.

В цялата България се организираха митинги, с цел да кажат „ не ” на насилието и да изразят поддръжка за 18-годишното момиче от Стара Загора, станало жертва на експанзия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР