17 ноември 2021, гр. София. След убедителната победа на Андрей

...
17 ноември 2021, гр. София. След убедителната победа на Андрей
Коментари Харесай

„Игри на волята“: Бойците се спасиха от племенен съвет с безапелационна победа

17 ноември 2021, гр. София. След безапелационната победа на Андрей в капитанската борба и завръщането на Мани при Бойците, племето съумя да приключи серията от загуби и завоюва номинационната борба . Приключенците останаха втори и се срещнаха с Ралица край огъня след дълга отмора от племенните препоръки.

На Арената двете племена трябваше да се преследват, тичайки по трасе, цялостно с разнообразни трудности. Ултрамаратонецът Андрей оправда упованията и остана неосъществим за всички. Той съумя да означи нужните точки на Бойците да завоюват и запазят племето си цяло до втората номинационна борба на следващия ден.

 Игри на волята NOVA

Преди и след играта на Арената п рехвърчаха искри сред Паулина и Мани . Двете влязоха в спор след обвиняванията на Мани към Паулина, че е говорила против Симеон и че той играе двойна игра. Острите реплики бяха посрещнати бурно и от двете племена, като всяко поддържа теорията на дамата от своя тим.

Във всеки от племенните препоръки тази седмица, вместо по един, т рябва да бъдат излъчени по двама участници, които ще се борят за оставане в играта . Приключенците избраха да изпратят Паулина и Валентин в борба за оцеляване в най-екстремното предаване.

 Игри на волята NOVA

Ще съумеят ли Бойците още веднъж да се спасят от съвет или няма да пропуснат седмица при Ралица? Ще съумеят ли Приключенците да си върнат знамето или ще се наложи да изпратят още двама играчи на елиминационна борба? Кои ще са идващите двама номинирани? – не пропускайте да разберете на следващия ден вечер в 21:00 ч. по NOVА.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР