Със Стоян се запознахме в Босна. Той правеше първия си

...
Със Стоян се запознахме в Босна. Той правеше първия си
Коментари Харесай

Жената на Я-Я - най-скандалния участник в "Биг Брадър": Изкарва си инструмента и всички са "уау"! Дъщеря му се оказа истинска прелест!

Със Стоян се запознахме в Босна. Той правеше първия си албум и му трябваше графичен дизайнер. Аз с това се занимавам. Първата крачка предприе той. Беше любов от пръв поглед. Работихме по проекта, после започнахме да работим повече около тази корица, след което ме покани да поизляза навън с него. Един приятел тогава ми каза: " Няма да ти е лесно с този човек - изкарва инструмента и всички са " уау " ". Това заяви в " Събуди се " съпругата на Стоян Роянов Я-Я - Нуша Роянова.

" Той е уникален. Много интересно си живеем. Миналата година си направихме интересен подарък с дъщеря ни - татуирахме си името му. Неговата музика е уникална ", каза тя.

" Любовта много ни вдъхновява. Ние сме много близки. Не бях съгласна той да влезе в Къщата. Не го погледнах нито веднъж. Аз телевизия не гледам, това ме натоварва. Съжалявам, че го казвам, не искам да обидя никого. Той знаеше много добре, че няма да го гледам ", каза тя, а като научи, че Стоян казал, че изповядва религията " уагабунга " завъртя очи. " Аз разбрах от магазинерката, че има такава религия. Щях да падна, като ме попита. Така разбрах, че той е използвал тази дума. Това е дума от негова песен. Той си измисля много думички. Сигурна съм, че е искал да каже, че е нормален човек и не иска да прави нещо. Взел е хубави решения. Трябвало е да четете между думите. Поведението му е било такова, че недостойни неща не е искал да прави.

" От свекърва ми разбрах, че е споменал за изневярата. Те се случват тези неща за добро или за лошо. Ние сме преминали през това и всеки си е научил грешките. Има моменти, в които си на дъното и не можеш да видиш, че по-нататък може да стане много по-хубаво, ако просто минеш през това.

Дъщерята на Роянов е истинска красавица и участва в няколко от клиповете му.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР