Смъртните случаи от коронавирус в Италия през последното денонощие са

...
Смъртните случаи от коронавирус в Италия през последното денонощие са
Коментари Харесай

Три смъртни случая от коронавирус в Италия

Смъртните случаи от коронавирус в Италия през последното денонощие са три, предаде ТАСС, като се позова на изявление от днес на италианското здравно министерство.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10580
Това е най-малкият брой смъртни случаи за денонощие от началото на пандемията през февруари.

Общият брой на смъртните случаи в Италия достигна 35 045.

През последното денонощие в Италия бяха регистрирани 219 нови случая на коронавирус. В две италиански области бяха регистрирани повече случаи на заразяване, отколкото в Ломбардия, която е смятана за епицентър на италианската епидемия от COVID-19.

В Емилия-Романя бяха регистрирани 51 случая, във Венето - 48 случая, а в Ломбардия - 33 случая. Общият брой на заразените с коронавируса в Италия е вече 244 434. Оздравелите са 196 949.

В Хонконг ситуацията е критична

Районът на Рим обаче предупреди гражданите, че е възможно налагането на частични карантини, ако бъдат установени още огнища на заразяване с коронавирус.

Регионалните власти съобщиха днес за 17 нови случая на заразяване с COVID-19, като десет от тях са " внесени " от други държави при завръщането на чуждестранни граждани в Италия. Голяма част от скорошните случаи на заразяване в региона на Рим са сред работници, завръщащи се от Бангладеш.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10580  Флорида записва през днешния ден над 10 000 нови случая на COVID-19 Флорида записва през днешния ден над 10 000 нови случая на COVID-19  В Хонконг обстановката е сериозна В Хонконг обстановката е сериозна  Папа Франциск увери в поддръжката си всички, които се борят с ковид Папа Франциск увери в поддръжката си всички, които се борят с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР