Починалите в болници от коронавируса във Великобритания се увеличиха със

...
Починалите в болници от коронавируса във Великобритания се увеличиха със
Коментари Харесай

Във Великобритания починаха 717 души за ден от COVID-19

Починалите в болници от коронавируса във Великобритания се увеличиха със 717 за един ден и достигнаха 11 329, съобщи британското здравно министерство, цитирано от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5270
Броят на потвърдените заразени нарасна с 4342 за деня и достигна 88 621.

Данните за броя на починалите са от 5 часа местно време вчера, а от новите случаи на инфекции са от 9 часа тази сутрин.

Говорител на премиера Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е каза днес, че той продължава да се възстановява от Ковид-19 в домашна обстановка и по съвет на лекарите " няма веднага да се връща на работа ".

Джонсън бе изписан от лондонската болница " Сейнт Томас " вчера и оттам замина за извънградската премиерска резиденция " Чекърс " на 65 км северозападно от столицата.

Говорителят потвърди, че Джонсън е дал негативен тест за коронавируса и отрече правителството да е омаловажило сериозността на неговото здравословно състояние. Говорителят каза, че през уикенда Джонсън е говорил по телефона с външния министър Доминик Рааб, който замества премиера по време на боледуването му.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5270  Какво да вършим, в случай че наш непосредствен е инфектиран с COVID-19? Какво да вършим, в случай че наш непосредствен е инфектиран с COVID-19?  Част от испанците още веднъж се върнаха на работа през днешния ден Част от испанците още веднъж се върнаха на работа през днешния ден  Здравен специалист предвижда по кое време болестта от ковид може да доближи връхната си точка в Съединени американски щати Здравен специалист предвижда по кое време болестта от ковид може да доближи връхната си точка в Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР