Не са водени с мен разговори да се пробвам за

...
Не са водени с мен разговори да се пробвам за
Коментари Харесай

Елена Йончева с коментар за евроизборите, пътя край Своге и АПИ

Не са водени с мен разговори да се пробвам за евроизборите. Това заяви депутатът от БСП Елена Йончева в предаването " Плюс-минус " по Нова телевизия.
" След месец чакане получихме писмо от АПИ, че не може да се направи експертиза на пътя край Своге, след приемането на Акт 16. Но никъде в закона не пише подобна информация. 5 години е изискването на еврокомисията за устойчивост на даден път след ремонта му. Ние виждаме обаче, че месеци след ремонтите магистралите пропадат ", каза още тя.
" Виждам едно голямо нежелание за техническа проверка на пътя край Своге. От строителната камара пък ни скочиха доста рязко. Ако са уверени в своята работа, няма да е проблем една такава експертиза ", допълни Йончева.
" Питам ги, отклонявали се 30-40 % от стройността на магистралите и пътища за сметка на качеството ", попита депутатката.
" Големият проблем с граничната ограда не са проектите. Падналата ограда не е с 60 см основа, както трябва. Оградата се клати на много места и ще падне до дни ", завърши Елена Йончева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР