Над 100 положителни теста за новия коронавирус са установили гръцките

...
Над 100 положителни теста за новия коронавирус са установили гръцките
Коментари Харесай

Над 100 случая на COVID-19 са установени в център за настаняване на мигранти в Гърция

Над 100 положителни теста за новия коронавирус са установили гръцките власти в центъра за настаняване на мигранти в селището Краниди на полуостров Пелопонес, съобщи АНА-МПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5925
В хотела, преустроен за мигранти, са настанени 470 чужденци, от които вчера са взети проби. Повече от 100 от тях са дали положителен резултат.

Туристите ще влизат през лятото в Гърция със здравен паспорт

За мястото незабавно е заминал заместник-министърът по гражданската защита и управлението на кризи Никос Хардалиас. Центърът е поставен под карантина, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5925  В Европейски Съюз желаят среща на високо ниво поради туризма и COVID-19 В Европейски Съюз желаят среща на високо ниво поради туризма и COVID-19  Сингапур удължи с четири седмици периода на ограниченията за изолираност Сингапур удължи с четири седмици периода на ограниченията за изолираност  Туристите ще влизат през лятото в Гърция със здравен паспорт Туристите ще влизат през лятото в Гърция със здравен паспорт
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР