Единайсет души загинаха при пожар в хотел в Южна Индия,

...
Единайсет души загинаха при пожар в хотел в Южна Индия,
Коментари Харесай

11 души загинаха при пожар в хотел за настаняване на заразени с КОВИД-19 в Индия

Единайсет души загинаха при пожар в хотел в Южна Индия, използван за настаняване на пациенти с коронавирус - вторият подобен инцидент за този месец, предаде Асошийтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11297
Пожарът в хотел " Сварна палас " във Виджаявада, щата Андхра Прадеш, избухнал около 5,00 ч. сутринта. Спасителни екипи са извели оцелелите, блокирани в многоетажната сграда. По данни на полицията 22-ма души са в болница.

По първоначални данни причината за пожара е късо съединение. Премиерът Нарендра Моди поднесе съболезнования и увери оцелелите, че ще получат всяка възможна подкрепа.

В четвъртък осем души загинаха при пожар в интензивното отделение на частна болница, предназначена за пациенти с КОВИД-19, в Ахмедабад, щата Гуджарат.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11297  555 новозаразени с ковид в Германия 555 новозаразени с ковид в Германия  Маските ще станат наложителни от понеделник заран в парижката префектура Маските ще станат наложителни от понеделник заран в парижката префектура  Ирландия с връх по нови инфектирани с COVID-19 Ирландия с връх по нови инфектирани с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР