В продължение на няколко години младо момиче от швейцарския град

...
В продължение на няколко години младо момиче от швейцарския град
Коментари Харесай

В училище всички се подиграваха и тормозеха грозната Селин, но сега всички мъже въздишат по нея

В продължение на няколко години младо момиче от швейцарския град Цюрих се труди упорито, за да събере 50 000 долара. И накрая успява. Събира парите и веднага ги похарчва.

Младата жена не си купува нито апартамент, нито кола, а чисто нова външност!

Селин е родена в Швейцария - една много красива и цивилизована страна. Но като всяко едно дете, и тя тръгва на училище, а там животът й се превръща в истински ад. Заради външния си вид тя непрекъснато е обект на подигравки и тормоз от страна на съучениците си.

В училище всички се присмиваха на 120-килограмовата Джоузи, но когато я видяха на бала... (СНИМКИ)
Селин не била голяма хубавица и децата не спирали да я обиждат с грозни епитети, които се отразявали много лошо на малкото момиченце.

" Непрекъснато ме биеха без причина. Заради ужасния ми стайлинг, защото нямах големи гърди или пък защото задникът ми беше твърде дебел ", спомня си Селин.

За нея училището се превърнало в кошмар и тя започнала да си намира всякакви причини, за да стои възможно най-далеч от него.

42-годишна майка изглежда като гадже на сина си (СНИМКИ)
Селин решила, че повече няма да търпи униженията. Започнала работа във фризьорски салон и се подложила на огромни лишения, за да събере пари, с които да промени външността си.

В какво се е превърнало грозното патенце със събраните с пот на челото пари и защо днес цялата мрежа въздиша по нея, можете да разберете в jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР