В Ирландия 73-годишна жена се срещна за първи път с

...
В Ирландия 73-годишна жена се срещна за първи път с
Коментари Харесай

Невероятна история! Тя търсеше майка си цял живот, но я откри едва на 73 години

В Ирландия 73-годишна жена се срещна за първи път с родната си майка, съобщава The Mirror. Жителката на Дъблин Паулина Джонс била още бебе, когато я изоставили пред детски дом в кутия от обувки.

Скоро я осиновили, но ирландката дълго време дори и не подозирала за това. Когато научила истината, решила да намери родната си майка. Но перз всичките дълги години търсене успяла да намери само някои роднини.

Преди две години Паулина направила ДНК-тест. Тя се бавила с процедурата, защото не искала да обиди приемните си родители. Освен това много се страхувала, че дори и да я намери, родната й майка няма да иска да говори с нея. Независимо от всичко, след дълги уговорки от страна на децата и внуците си тя се решила на процедурата. Решаващ аргумент станало опасението, че може все пак да носи наследствени болести в гените си.

И накрая през ноември 2018 година тя намерила 94-годишната Кейтлин, а също се запознала със свои роднини по майчина линия. Оказало се, че майка й живее в дом за стари хора и страда от деменция. Затова и първите пъти сякаш не разбирала какво й говорят нито пък познавала коя е жената до нея. Но по време на третата им среща се случило чудо. Кейтлин се обърнала към Паулина с думата - дъще. От отново открития си брат тя научила, че истинското име при раждането й било Мери.

" Толкова много си приличаме, че чак се изплаших, когато я видях за първи път, дори и жестовете ни са еднакви. Кой би си помислил, че на 73 години ще открия истинската си майка ", признава Джоунс.

Тя много съжалява, че заради състоянието на майка си няма да разбере никога какво я е накарало да се откаже от нея, а също и кой е баща й. Независимо от всичко Кейтлин винаги се радва, когато вижда Джоунс и я моли да идва по-често в дома.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР