Ако настоящите темпове на разпространение на коронавирусната инфекция в Русия

...
Ако настоящите темпове на разпространение на коронавирусната инфекция в Русия
Коментари Харесай

Русия пред риск от недостиг на болнични легла

Ако настоящите темпове на разпространение на коронавирусната инфекция в Русия се запазят, след две седмици някои региони могат да се сблъскат с недостиг на болнични легла. За това предупреди кметът на Москва Сергей Собянин.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6232
През изминалото денонощие броят на регистрираните случаи на Covid-19 в страната достигна над 68 600 души.

Русия открива болница с 1000 легла в изложбен комплекс

На днешното заседание на координационния съвет при правителството за борба с разпространението на коронавируса Собянин каза, че до началото на следващата седмица трябва да бъде решен въпросът с потенциалния недостиг на болнични легла в регионите:

„ Струва ми се, че тази работа трябва да бъде свършена до понеделник и в понеделник в регионите да бъде доставен допълнителният леглови фонд, който трябва да бъде разгърнат в следващите две седмици, защото от приемането на решението до преоборудването на една или друга клиника минават минимум две седмици “.

Далеч по-оптимистично прозвуча днешното изказване на председателя на Съвета на федерацията Валентина Матвиенко. Според нея темповете на разпространение на инфекцията не са застрашаващи благодарение на предприетите мерки, а ситуацията в регионите е под контрол.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6232  Делян Пеевски подари 50 000 лева на Българска академия на науките за проучвания на ковид Делян Пеевски подари 50 000 лева на Българска академия на науките за проучвания на ковид  Тръмп подписа новия проект за поддръжка на стопанската система на стойност близо 500 милиарда $ Тръмп подписа новия проект за поддръжка на стопанската система на стойност близо 500 милиарда $  Близо 7000 заявки за над 93 000 чиновници са подадени по мярката 60/40 Близо 7000 заявки за над 93 000 чиновници са подадени по мярката 60/40
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР