1 евро в Германия, 63 евро в България + 10

...
1 евро в Германия, 63 евро в България + 10
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: Как ще ги стигнем германците?!

1 евро в Германия, 63 евро в България + 10 евро такса ЗКО (Задължение към обществото) е цената на електрическата енергия през днешния ден!!! Е, по какъв начин ще ги стигнем германците?! Каква да ни е промишлеността и мисли ли някой за нея? Или приоритет е единствено спасяването на новия "Кремиковци " - Топлоелектрическа централа "Марица Изток 2 "?. Това написа във Facebook ръководителят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 година в град София. Г-н Кирил Домусчиев има.

Припомняме, че през седмицата работодателските организации, обединени в Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР), изпратиха през днешния ден писмо до министър-председателя Бойко Борисов по отношение на решението на Народното събрание за Топлоелектрическа централа "Марица Изток 2 ".

В писмото АОБР изрично възразяват против "спасяването " на "ТЕЦ Марица Изток 2 " със заповед на министъра на енергетиката или с решение на Народно събрание
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР