… сега разбирам, че очакванията работят срещу нас, защото в

...
… сега разбирам, че очакванията работят срещу нас, защото в
Коментари Харесай

Всичко, което идва при нас, е платено

 … в този момент разбирам, че упованията работят против нас, тъй като в процеса на изчакване нормално губим запаси и време. Това лишава доста сили, само че не носи наслада.

Само си представете, че отивате в ресторант и си поръчвате омлет. Чакате, чакате, а след известно време ви споделят, че няма яйца, а има омари, желирани ягоди и кисели краставички. И всичко това е на същата цена. А яйцата евентуално ще дойдат по-късно. А може би няма да има…

Разбира се, искахте бъркани яйца, само че бихте ли се отказали от омар? Вие в никакъв случай не сте яли или очаквали това. Или въпреки всичко желаете и нямате алергия към морски блага. Защо тогава да седите, да губите време, мощ и нерви, в случай че можете да опитате?

Всичко, което идва при нас, е резултат от нашите дейности. Всичко, което идва при нас, към този момент е платено. А това, което не е платено, не идва. Дори и да го чакаме с неспокойствие.

Очакванията освен ни лишават от връзка с действителността, само че и ни лишават опцията да се любуваме. Силите и времето могат да бъдат изразходвани за ядене на непредвиден омар и удоволствието от контакта с незнайното. А бърканите яйца, като доста предстоящи, към момента   са на път към нас, тъй като човек може да измисли и да чака това, което е налично за неговото схващане, само че Вселената може да предложи доста повече.

Аглая Датешидзе

Как долита Неумолимият Бумеранг на Вселената при всеки Знак на Зодиака

 

Всеки един от знаците на зодиака има свои плюсове и минуси. Има също по този начин и  такива  черти или обноски на държание,  които за представителите на другите знаци са неправилни. И…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР