• Елегантна ефективност: Plug-in хибридът в семейството на Range Rover позволява

...
•	Елегантна ефективност: Plug-in хибридът в семейството на Range Rover позволява
Коментари Харесай

НОВИТЕ RANGE ROVER SV И RANGE ROVER PLUG-IN HYBRID СА ВЕЧЕ ДОСТЪПНИ ЗА ПОРЪЧКА

• Елегантна успеваемост: Plug-in хибридът в фамилията на Range Rover разрешава над 110 км шофиране единствено с едно зареждане на електромотора
• Завладяващо шофиране: Новите хибриди с продължен пробег обезпечават 75% от пътуванията с нулеви излъчвания
• Инженерно съвършенство: Усъвършенстваните PHEV мотори обезпечават въглеродни излъчвания до 18 г/км – по-ниски от първичните прогнози - с неповторима композиция от успеваемост и безпроблемна шестцилиндрова продуктивност
• Безпрецедентен избор: Ексклузивни елементи в дизайна, изящни материали и подбрани интериорни тематики подсигуряват, че новият Range Rover SV предлага повече благоприятни условия за персонализация от всеки път
• Мощност: Новият Range Rover SV се предлага с разнообразни благоприятни условия при избор на мотор - PHEV, ефикасен дизел MHEV или нов бензинов V8 с двойно турбо с нараснала лимитирана оптималната скорост от над 260 км/ч
• Ненадминат интерес: От стартирането на новия Range Rover през октомври 2021 до момента са конфигурирани над 2 милиона автомобила
• Еволюция: Новият Range Rover дефинира актуалния разкош, съчетавайки спираща дъха модерност и естетическа прелест с софтуерна изисканост и безпроблемна съгласуваност
• Пространство: Луксозният интериор с четири, пет и седем места е разполагаем в две версии – общоприета и удължена база, предлагайки повече пространство, разкош и еластичност от всеки път

За първи път от формалното си показване през октомври 2021 година новият Range Rover е наличен за поръчка във всички свои версии. Land Rover към този момент приема поръчки и за усъвършенстваните хибридни мотори на модела, като в същото време разкри, че индикаторите за продуктивност на електрическото задвижване с plug-in са даже по-добри от в началото плануваните.

Хибридите P510e и P440e оферират изключителна успеваемост, произвеждайки излъчвания на въглероден диоксид до 18 г/км и осигурявайки до 113 км пробег на електричество, като по този метод подсигуряват неповторимо преживяване зад кормилото. На премиерата на автомобила от Land Rover предвидиха до 100 км обсег и под 30 г/км въглеродни излъчвания. Реалните резултатите обаче се оказват надалеч по-добри!

От грандиозното разкриване в Кралската опера в Лондон, пред водачи от света на изкуството, културата, бизнеса и спорта, Land Rover регистрира невиждано търсене на новия Range Rover, наблягайки световната прелест на съвършения първокласен SUV автомобил. Повече от 2 милиона самостоятелни конфигурации към този момент са направени на уеб страницата на Land Rover, което е доказателство за небивалия интерес към флагмана по света.

Ник Колинс, Изпълнителен шеф Vehicle Programmes, Jaguar Land Rover, споделя: “Новият Range Rover е най-желаният, грациозен и кадърен първокласен SUV автомобил в света. Нашите ефикасни нови хибридни задвижвания с уголемен обсег покачват преживяването при шофиране с тънък баланс сред продуктивност, финес и успеваемост, позволявайки на притежателите да правят пътувания с нулеви излъчвания до 113 км. ”

Новият Range Rover без изпитание съчетава спираща дъха модерност и естетическа прелест с софтуерна изисканост и безпроблемна съгласуваност. Моделът идва и за първи път във версия със 7 места.

Подобрена успеваемост
Възможностите за Range Rover plug-in хибридите се показват в тяхната продуктивност и успеваемост. Сертифицираните данни удостоверяват, че PHEV моторите ще предложат 113 км електрическо шофиране в сходство със стандартите на WLTP с излъчвания на CO2 до 18 г/км.

Новият Range Rover също по този начин е един от дребното PHEV модели, които оферират опция за бързо зареждане с 50 kW и могат да се зареждат до 80% за по-малко от час, като с това става един от най-бързите зареждащи се хибриди в международен мащаб.

Най-мощният plug-in хибриден задвижващ елемент P510e обезпечава нараснала безпроблемна продуктивност. Комбинацията от 38kWh литиево-йонна батерия, 105kW електрически мотор и 3,0-литров шестцилиндров мотор Ingenium задвижва първокласния SUV от 0-100 км/ч. единствено за 5.5 секунди.

Наред с хибридните модели с уголемен обсег, които съчетават съвсем тихо шофиране, новият Range Rover се предлага и с избор от ефикасни меки хибридни шестцилиндрови бензинови и дизели елементи, плюс напълно нов V8. Клиентите също по този начин се възползват от избора на четири-, пет- и седемместен интериор в общоприета или дълга база. Изцяло електрически Range Rover ще се причисли към гамата през 2024 година

Новият Range Rover се предлага с равнища на съоръжение SE, HSE и Autobiography, като извънредният First Edition е разполагаем през първата година на произвеждане.

Новият Range Rover SV
Range Rover SV е най-хубавият в фамилията на Range Rover и съставлява изящна интерпретация на лукса и персонализацията на Range Rover с извънредни материали, подбрани дизайнерски тематики и по-голяма опция за характерност от специалистите в Special Vehicle Operations.

Марк Търнър, Търговски шеф, Special Vehicle Operations споделя: “Представянето на новия Range Rover SV е определящ миг за екипа на Special Vehicle Operations, като насърчаваме нашите клиенти да основат своя лична интерпретация на актуалния разкош и да се насладят на нашия израз на изтънчен дизайн, направа и качество. “

Флагманският модел SV се основава на спираща дъха модерност, незаменимо рационализиране и несравнима дарба със характерни за SV елементи в дизайна и избор на материали. Новият Range Rover SV може да бъде конфигуриран по повече от 1,6 милиона комбинации.

Уникалният дизайн на предната ризница и решетката с пет ленти разпознават новия Range Rover дружно с лазерно гравираният SV кръг в профил, новият бял керамичен SV кръг на задната врата и спомагателни 23-инчови джанти със специфична структура и направа. Ексклузивните материали включват блестящи метали, гладка керамика, устойчива дървесина и мека различна на устойчива кожа - Ultrafabrics™.

SV Serenity и SV Intrepid дизайнерските тематики са основни за персонализирането на новия Range Rover SV. Всяка от тези тематики придава на Range Rover SV отличителна характерност и могат да бъдат избрани независимо за екстериора или интериора, или приложени като една тематика към целия автомобил. Контрастните двуцветни цветови решения на интериора разграничават предната и задната част на купето.

Новият Range Rover SV се предлага както в общоприета, по този начин и в дълга база. Мощните и ефикасни мотори включват 510 к.с. Extended-Range plug-in хибрид (само за къса база SWB), ефикасен D350 шестцилиндров Ingenium дизел и пречистен 530 к.с. V8 Twin Turbo. Новият V8 е със 17 % по-икономичен и създава 50 Nm повече въртящ миг от предходния 5-литров компресор, задвижвайки новия Range Rover SV до нараснала оптималната скорост от над 260 км/ч.

Клиентите на дълга база LWB също имат опция да посочат четириместния SV Signature Suite, който съставлява висшия интериор на SV. Луксозният дизайн е концентриран към елегантна подпора, която се простира по цялата дължина на купето и разполага с електрическа клубна маса, електрически разгъващи се поставки за чаши и интегриран ледник с SV гравирани кристални стъклени съдове Dartington.

Range Rover SV се предлага с 13,1-инчови екрани за развлечение на задните седалки, които са най-големите, инсталирани в миналото на Range Rover и с най-благоприятен размер за комфорт. Слушалките също са проектирани особено за Range Rover SV, с усъвършенствано звучене при по-високи честотни диапазони.

Електрифицирано бъдеще
Новият Range Rover ще бъде първият от поредицата напълно електрически Land Rover, когато той дебютира през 2024 година, като всеки Land Rover ще бъде разполагаем с чисто електрическо задвижване до края на десетилетието - помагайки на Jaguar Land Rover да реализира чисто нулеви нездравословни излъчвания в своите артикули, интервенции и верига за доставки до 2039 година като част от тактиката на компанията, известна като Reimagine.

*Източник: www.landrover.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР