• Fleetcare - новото решение за управление на гуми и

...
• Fleetcare - новото решение за управление на гуми и
Коментари Харесай

Bridgestone стартира Fleetcare - своето интегрирано решение за управление на гуми и флоти

• Fleetcare - новото решение за ръководство на гуми и флоти на Bridgestone EMIA, обезпечава нараснала успеваемост и понижени оперативни разноски с помощта на предлагания цялостен пакет услуги от един-единствен сътрудник за подвижност.
• Fleetcare комбинира първокласните гуми на Bridgestone и решенията за ръководство на гуми с Webfleet - решение номер едно за ръководство на флоти в Европа.
• С поддръжката от потвърдени технологии, Fleetcare се приспособява към неповторимите потребности на всеки транспортна компания и има за цел да понижи общите разноски за благосъстоятелност, да усили удовлетвореността на клиентите, да спести време, да обезпечава регулаторно сходство, да усили оптимално сигурността и сигурността, и да усъвършенства устойчивостта.

Bridgestone, международен водач в региона на гумите и решенията за устойчива подвижност, започва Fleetcare - интегрирано решение за ръководство на гуми и флоти, предопределено за ускорение на бизнеса им.

Еволюция на Total Tire Care на Bridgestone - Fleetcare съчетава най-хубавата в класа гама гуми на Bridgestone и решения за ръководство на гуми с решения за ръководство на флоти от Webfleet - телематично решение номер едно в Европа. С Fleetcare притежателите на флоти към този момент имат опция да понижат общите си разноски за благосъстоятелност с помощта на предлагания цялостен пакет услуги от един-единствен сътрудник за подвижност.

Съобразено с неповторимите потребности и условия на обособените превозвачи
Флотите изискват оптималната успеваемост, улеснение и резистентност, до момента в който навлизат в бъдещето на подвижността, а портфолиото от решения на Bridgestone бързо се развива, с цел да отговори на тези условия и да сътвори нова обществена и потребителска добавена стойност.

Новото интегрирано решение на Bridgestone за ръководство на гуми и флоти - Fleetcare, дава голям брой преимущества на клиентите, в това число понижаване на общите разноски за владеене, оптимално задоволство на клиентите, икономисване на време, съблюдаване на нормативните условия и нараснала резистентност, сигурност и сигурност.

Fleetcare също по този начин дава неповторими изгоди за бизнеса посредством IoT и заключения, учредени на разбор на данни, както и услуги. Той е създаден за мениджъри на транспортни компании, които търсят повсеместен и модулен пакет от решения, който прибавя надзор на разноските и автоматизация в ежедневната им работа, позволявайки по-добро взимане на решения.

Наличен в този момент, Fleetcare революционизира пазара на флотите, като предлага решения за ръководство както на гуми, по този начин и на транспортните средства, с интегрирани и свързани данни и доклади, налични в границите на едно съглашение и предоставяни от един-единствен сътрудник. Благодарение на потреблението на комбинирани данни за гуми и транспортни средства, Fleetcare дава по-интелигентни и по-предсказуеми решения за поддръжка, което води до усъвършенствана продуктивност и нараснало улеснение.

„ Вслушване в изменящите се потребности на клиентите “
Марк Тежедор, вицепрезидент „ Оригинално съоръжение и следпродажбена търговия “, Bridgestone EMIA, разяснява новината: „ Ефективността на разноските, удобството и устойчивостта са трите огромни целта за флотите сега. Когато употребявате доста снабдители на услуги, постоянно е предизвикателство да постигнете оптимален резултат върху всеки от тези цели. Разбираме, че това е основен проблем за притежателите и флийт мениджърите, заради което развихме Total Tire Care във Fleetcare - интегрирано решение за всички потребности за ръководство на гуми и флоти.

„ Чрез стартирането на Fleetcare ние предоставяме неповторимо и модулно решение, което дава отговор на толкоз доста основни бизнес потребности, от разноски до регулаторно сходство, от сигурност до резистентност. Fleetcare ще помогне за бързо придвижване на бизнеса на нашите клиенти на флоти с помощта на синергията сред нашите потвърдени решения за ръководство на автопарка и ръководство на гуми. Това стартиране е единствено началото, с по-вълнуващи нововъведения по пътя. ”

Този план е в сходство с програмата Bridgestone E8 Commitment, която служи като ос за стимулиране на мениджмънта на компанията, като в същото време печели доверието на бъдещите генерации. Bridgestone E8 Commitment се състои от 8 полезности, сходни на тези на Bridgestone, започващи с буквата „ E “ {Energy (енергия), Ecology (екология), Efficiency (ефективност), Extension (продължаване), Economy (икономика), Emotion (емоция), Ease (спокойствие) и Empowerment (овластяване)}, които Bridgestone ще се ангажира да сътвори дружно със чиновниците, обществото, сътрудниците и клиентите, и дружно да осъществят стабилно общество. Fleetcare е в сходство с полезностите: „ Екология: Ангажирана с развиването на устойчиви технологии и решения за гуми, които резервират околната среда за бъдещите генерации. “, „ Ефективност: Ангажирана с максимизиране на продуктивността посредством възстановяване на подвижността. “, „ Икономика: Ангажирана за максимизиране на икономическата стойност на подвижността и бизнес интервенциите. “, „ Енергия: Отдадена на реализирането на въглеродна индиферентност в подвижността на обществото. “, „ Продължаване: Отдадена на непрекъсната подвижност и нововъведения, които карат хората и света да се движат напред. “, както и „ Спокойствие: Отдадена към обезпечаване на комфорт и успокоение в мобилния живот. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР