Звездното попълнение на Ботев (Враца) Валери Божинов изненадващо не се

...
Звездното попълнение на Ботев (Враца) Валери Божинов изненадващо не се
Коментари Харесай

Божинов: Мога да помагам и когато не играя

Звездното попълнение на Ботев (Враца) Валери Божинов изненадващо не се появи на терена в мача против Славия, само че неговите съотборници се постановиха с 1:0 и се отдалечиха от дъното на класирането.

“Аз съм тук, с цел да оказвам помощ даже и когато не играя. Валери Божинов може да е потребен с опита си и на терена, и отвън него. Поздравявам момчетата за мъжката игра, демонстрираха на всички, че и с човек по-малко нещата се случват, когато го искаш. Кой играе и кой не, това го взема решение господин Ангелов. Важното беше през днешния ден да победим”, показа Божинов.

Сред репортерите пред националния стадион се внедри и капитанът на врачани Йордан Апостолов. Именно той попита Божинов по какъв начин ще приключи идващият мач на ЦСКА-София, откакто някогашният национал позна, че “червените” ще изгубят с автогол дербито с Левски. Валери обаче се изкусно се измъкна от провокацията и съобщи, че всички тимове и техните почитатели заслужават почитание, а по-късно, към този момент съществено, разяснява идното посещение на Лудогорец.

“Те са най-хубавият тим в България и един от най-хубавите на Балканите. Виждате какъв брой следващи години стават първенци, какви прехвърляния вършат и какви играчи притеглят. Би било доста добре Левски и ЦСКА да са мощни и да има по-голяма конкуренция, само че за момента Лудогорец е с години пред тях. Чака ни тежък мач, само че дано първо се насладим на успеха против Славия”, сподели Божинов. Първа лига 10 кръг, понеделник 1 октомври  Славия 0:1краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР