Звездното богато семейство Парис Хилтън и нейният мъж Картър Риъм

...
Звездното богато семейство Парис Хилтън и нейният мъж Картър Риъм
Коментари Харесай

Парис Хилтън и съпругът ѝ замразяват ембриони, искат и момиченце

Звездното богато семейство Парис Хилтън и нейният мъж Картър Риъм работят интензивно да си имат още едно бебе, само че този път желаят да е наложително от женски пол.
42-годишната Хилтън и нейният брачен партньор, който е предприемач и бизнесмен, са замразили ембриони по време на пандемията от Ковид-19, признава Парис.

" Картър и аз към този момент бяхме говорили за бъдещето, а по-късно пристигна локдаунът, тъй че аз го попитах какво мисли за концепцията да създадем ембриони, а той отвърна: " Да, добра е концепцията, хайде да го създадем ", споделя разгорещено Хилтън.
Те са замразили сполучливо 20 ембриона, като всичките са се оказали от мъжки пол.
                             

Хилтън разпалено споделя, че са го създали цели 7 пъти и всичките били момчета. Шегувайки се тя посочи, че на процедура двамата теоретично имали 20 момчета.

Но все пак те имат желание идващото дете в фамилията да е от женски пол, по тази причина още веднъж започнаха да основават ембриони, до момента в който реализиран тъкмо това.

" Само преди месец прекосих през процеса, а в този момент чакам с неспокойствие резултатите, с цел да видя дали са се получили най-сетне девойки ", сподели Хилтън. 

" Когато светът беше в " локдаун ", осъзнах, че това е идеалният миг за тази стъпка. Обикновено извозвам времето си в аероплан към 250 дни в годината и взех решение, че би трябвало да подготвим всички ембриони и в този момент имаме тонове от тях, които просто чакат ", пошегува се тя.

Да напомним, че Парис и Картър се ожениха през ноември 2021 година

" Наистина искахме да се насладим на първата ни година от брака дружно като двойка, преди да се появят децата ", сподели русокосата хала.

Двамата с Риъм посрещнаха първото си бебе на бял свят - синът им Финикс Барън Хилтън Риъм предишния месец, изхабен и роден от сурогатна майка.
                             

" Винаги съм мечтала да бъда майка и съм толкоз щастлива, че Картър и аз се намерихме ", признава чаровната Парис.
" Толкова сме разчувствани да създадем нашето семейство и сърцата ни напряко ще се разпилян от обич към нашето момченце ".
Да им пожелаем триумф и със идващото бебе.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР