Звездите могат да ни дадат отговор за идните дни. По

...
Звездите могат да ни дадат отговор за идните дни. По
Коментари Харесай

Квадратът Уран-Плутон вещае бунтове и катаклизми

Звездите могат да ни дадат отговор за идните дни. По последни данни квадратът, който образуват Уран и Плутон, може да ни разкрие повече за бедствията и злополуките, които са все по-изявени в международен проект.

Уран е източникът на измененията, насилствени или мечтани, провокира неустойчивост и се свързва с смяната, висшето схващане, революцията и изобретенията.

Плутон е както заличаването, по този начин и прераждането, и обновлението. Въздействието му е мощно върху силата на масите, публични, политически придвижвания и държавни репресии. Плутон се свързва с ниските пристрастености и мощни страсти, разкрива по какъв начин човек си взаимодейства с хората и какъв брой се влия от тях.

 Природни катаклизми

Така нареченото джудже може да донесе вътрешно извисяване, в случай че се преодолее въздействието му, което също е обвързвано с най-далечните граници на човешкото знание.

Взаимодействието на двете планети е почнало на 12 юни 2012 г, то трае три години, т.е. доникъде на 2015 година Поради ретроградното им придвижване, аспектът на планетите се повтаря 7 пъти.

Още до момента в който планетите заемат позициите си през 2011 г, стартират споровете. Настъпиха Арабската пролет, протести в Лондон, цунамито в Япония, всеобщи демонстрации в Чили и Китай, както и придвижването “Окупирай Уолстрийт ”. Почти на всички места настъпиха протести.

 Планети

Продължителността на цикъла сред двете планети е 127 години. Той провокира промени и оказва помощ за напредъка посредством обновления. Докато тези планети са били в съединяване в знака Дева през 1965-1967 година, време, в което стартира осведомителна гражданска война, се развиват компютърните технологии и електрониката.

Зад войната във Виетнам, придвижването за цивилен права в Съединени американски щати, 6-дневната арабско-израелска война, Пражката пролет, културната гражданска война в Китай, кубинската нуклеарна рецесия стои същият цикъл от планети през 60-те.

След съвпадането на Уран и Плутон в Дева, в този момент квадратът е първият им конфликтен аспект и за обстановките, които носи, ще са нужни доста старания за разрешаването им.

В предвижването на квадрата в знаците Овен и Козирог, той става прецизен от време на време. В знака Овен се следи силата на Аз-ът противопоставящ се на ръководещите (Козирог). Този аспект предвещава протест против властта.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР