Звездата на Реал Мадрид и белгийския национален отбор по футбол

...
Звездата на Реал Мадрид и белгийския национален отбор по футбол
Коментари Харесай

Карантината е истинско предизвикателство за килограмите на Еден Азар

Звездата на " Реал " Мадрид и белгийския народен тим по футбол Еден Азар призна, че мъчно се оправя с диетата си по време на карантината.

Като повече футболисти сега и Азар тренира независимо в домашни условия. Спазването на хранителен режим обаче се оказва прекомерно огромно предизвикателство.

" За мен е комплицирано. Опитвам се да не хапвам доста. Опитвам се да не вървя до килера с провизиите и да не хапвам самун, само че е е елементарно. ", споделя Азар пред RTBF, представен от Marca.

Снимка: Getty Images

" Работя онлайн с физиотерапевт. Той не може да идва у дома, тъй като се разболя и би трябвало да остане в дома си. Започнахме преди десетина дни. Той ми изпраща видеа. Работя за заздравяването на глезена ми, върша каквото мога отвкъщи ", прибавя някогашният състезател на " Челси ".

В момента Азар звучи тъкмо като всеки един от нас, който си стои у дома и поради изключителните ограничения за ограничение на разпростанението на COVID-19 не се движи задоволително. Но да не забравяме, че когато предишното лято нападателят се причисли към новите си съотборници в " Реал " Мадрид, бе с наднормено тегло.

Снимка: Getty Images

Самият Азар споделя, че елементарно качва килограми, изключително когато е на отмора.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР