Звездата на Пари Сен Жермен и световния футбол Лионел Меси

...
Звездата на Пари Сен Жермен и световния футбол Лионел Меси
Коментари Харесай

Меси за идването си в Париж: Оставяхме децата на училище и плачехме

Звездата на Пари Сен Жермен и международния футбол Лионел Меси даде любопитно изявление за TYC Sport, в което приказва за сложната си акомодация във френската столица.

" Честно казано, бе сложна и тежка година. Аз съм живял повече в Барселона, в сравнение с в Аржентина. Истината е, че нямах желание да трансформирам нищо. Що се отнася до фамилията ми и децата... Тиаго претърпя всичко в себе си, не ми сподели нищо. Липсваха му Барселона и приятелите, само че се приспособява. Матео има по-различен темперамент, той поддържа връзка по-лесно. Чиро потегли на учебно заведение за първи път, той нямаше огромен избор. Всичко мина добре и се успокоихме. За мен и Антонела беше по-трудно. Първият ден, в който ги закарахме на учебно заведение, беше ужасяващ. Излязохме дружно, плачейки. Питахме се какво вършим тук, какво се случва. За благополучие всичко мина добре, децата са феноменални ", описа Меси.

" Трябваше да привикна и със напълно друг футбол. Всичко беше ново за мен. Освен това започнах сезона със забавяне, а по-късно пристигнаха травмата на коляното и коронавирусът. След това и отпадането от Шампионската лига, което беше тежък удар. Освиркванията бяха нещо ново за мен. Никога не ми се беше случвало, само че е обяснимо предвид на упованията. След освиркванията се запитах какво са чули децата, не ми харесваше концепцията, че живеем там в оня миг. При всички положения съм уверен, че мога да обърна обстановката. Другият сезон ще бъде друг, познавам към този момент тима, града, усещам се по-добре ", признава Лионел Меси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР