Звездата на актрисата Ралица Паскалева изгря в сериалите Столичани в

...
Звездата на актрисата Ралица Паскалева изгря в сериалите Столичани в
Коментари Харесай

Ето каква била голямата мечта на Ралица Паскалева

Звездата на актрисата Ралица Паскалева изгря в сериалите „ Столичани допълнително ” и „ Откраднат живот ”, феновете я познават още като водеща на предаването „ Игри на волята ”, а в този момент я гледаме и в шоуто „ Като две капки вода ”, където още веднъж си партнира с сътрудника си Димо Алексиев.

Освен професионалния, персоналният живот на чаровната брюнетка също върви чудесно. Тя е обвързана с волейболиста Теодор Салпаров. Двамата имат наследник на съвсем 5 години. Ралица роди Максим през 2018 година Любопитен факт е, че кръщенето на детето бе проведено в Йерусалим. Екранната доктор Стилянова от „ Открaднaт живот ” останала доста впечатлена от пътуването си до такава степен, написа " Флагман ".
-->
„ Посещавайки това място за първи път, към този момент знаех, че ще се връщам още веднъж и още веднъж. Не може да бъде разказано с думи, би трябвало да се усети и изживее! Когато взехме решение, че е време да кръстим Максим, нямаше подозрение, че това ще се случи в Йерусалим. Пропътувахме всички тези километри с цялото ни семейство и шепа другари, с цел да сме покрай Бог, да му се поклоним, да походим по земята, по която той е ходил, и да въведем Максим в християнската вяра на най-святото място за всеки християнин ”, разказвала е актрисата за вълнуващите си прекарвания.

Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров са дружно от лятото на 2017 година Срещнали се около общи познати и известно време поддържали връзка по телефона. Искрите пламнали, когато той се прибрал след пътешестване до Аржентина, а тя го чакала на летището. Скоро заживели дружно и Ралица забременяла, а плодът на тяхната обич се появи през 2018 година „ Не съм сладниково сантиментална. Не съм от вида „ дай да разпилеем листенца от рози, да запалителен свещи, да си създадем спагети и да ядем от една паница ”. Теодор ме завоюва най-много с деликатното си отношение към мен и с възприятието си за комизъм ”, признавала е актрисата.

Малкият Максим е второ дете за Салпаров, който има още един наследник на име Георги от предходна връзка. Момчето към този момент е в тийнейджърска възраст. Спортистът твърди, че с някогашната му жена Бойка са в положителни връзки, тъй като от дълго време са разграничени и към този момент са преодолели споровете от предишното. Георги откровено се радвал на по-малкото си братче, а Паскалева подхождала с майчински усеща и към двете деца.

За родителите на звездата се знае, че са заможни и при започване на актьорската й кариера я подкрепяли финансово.

Те имат просторна къща в родния им град Русе и екранната доктор Стилянова постоянно отскача до такава степен, когато има потребност от отмора. Чаровната брюнетка е споделяла, че татко й е строителен инженер и бизнесмен, а майка й върти сватбена организация, по тази причина постоянно са имали положителни материални благоприятни условия.

„ Майка ми има сватбена организация, кетъринг компания и бутици за цветя, а татко ми е строителен инженер, на който постоянно му е била огромна тъга, че не ми върви математиката. Нямам братя и сестри, само че пък гледаме доста животни. Имаме две кучета в Русе, а аз в София имам и още едно – афганска хрътка.

От Русе съм, само че съм приключила гимназия във Варна. Майка ми работеше в морската столица и по тази причина се преместихме там. Когато родителите ми се върнаха в Русе, аз към този момент имах прекално доста другари във Варна, с цел да я напусна. Останах там. В София се реалокирах поради НАТФИЗ ”, разказвала е актрисата за живота си. Звездата на Паскалева изгря в сериала „ Столичани допълнително ”, само че дефинитивно се трансформира в фаворитка на феновете с ролята си на доктор Галя Стилянова в сериала „ Откраднат живот ”.

Ето какво е споделяла тя за детските си фантазии и пътя си към огромната сцена: „ Като че ли постоянно съм знаела, че ще се занимавам с това. Участвала съм в учебни постановки, от дребна ми даваха да декламирам стихчета. Първо желаех да изучавам арабистика и да стана археолог. Бях луда на тематика история и четях доста книги за Египет. После взех решение, че няма кой знае какъв брой съумели български археолози и НАТФИЗ самичък ме избра ”. Когато приключила гимназия, Ралица кандидатствала в актьорската академия и я приели от първия път в класа на Стефан Данаилов. „ Бях най-щастливият човек на земята. Страшно доста желаех да съм в неговия клас, тъй като киното ме влече. Театърът също ми е пристрастеност, само че киното ми е предопределение. Стефан постоянно се е държал като татко с учениците си.

Ако някой кихнеше, ставаше и го водеше за ръката в лекарския кабинет. И чакаше с него. Грижеше се за нас, като че ли сме семейство. Винаги сме имали страховит почит към него, приемахме го като наш нравствен татко ”, връща лентата на спомените екранната доктор Стилянова. Откакто се снабди с известност, актрисата е била обект на разнообразни злословия, а най-сочната от тях я свързваше с сътрудника й Башар Рахал.

Хора от артистичните среди издават, че двамата са имали връзка към 2 години. В последна сметка Паскалева секна слуховете, когато се събра с сегашния си сътрудник Теодор Салпаров и забременя от него. Башар пък е привързан с манекенката и актриса Райна Караянева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР