Зверски бой в петричкото село Първомай завърши с тежко пострадал

...
Зверски бой в петричкото село Първомай завърши с тежко пострадал
Коментари Харесай

Пребиха Матрицата с метални пръти и боксове

Зверски пердах в петричкото село Първомай приключи с тежко потърпевш млад мъж, който всички в селото и покрайнината познават с прякора Матрицата. В ареста са татко и наследник Леонид и Николай Стоянови, пребили грубо Матрицата с железни пръти и боксове.,съобщи STRUMA.COM. Инцидентът станал към 03.00 часа, в петък против събота, в региона на параклис в селото, където Матрицата се срещнал с Николай Стоянов.

Скарали се и Николай извикал като подкрепление татко си Леонид, прочут от предишното като непосредствен другар на емблематичния първомаец, предприемачът Иван Кочев-Чомбе. Бащата пристигнал въоръжен с железни пръти и дружно със сина си се спуснали да бият съперника си. Свидетел на побоя е извикал полиция и екип на Спешен център, той също е потърпевш в багра. На място е участвал и синът на Р. Назъров -Русия,който отнесъл няколко удара също, описаха осведомени.

Раненият е закаран в болничното заведение в Сандански в безсъзнание и оцапан с кръв. Проверка откри, че откакто е прегледан младежът е освободен за домашно лекуване, Леонид и синът му са в ареста. Леонид Стоянов е със спукана кост на крайници. Името му нашумя преди време, когато след полицейски взлом в дома му бяха открити 107 000 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР