В продължение на десетилетия полицията в Съединените щати е била

...
В продължение на десетилетия полицията в Съединените щати е била
Коментари Харесай

Изводи от разследване на AP относно полицейско обучение за рисковете от поставяне на белезници на някого с лицето надолу

В продължение на десетилетия полицията в Съединените щати е била предупреждавана, че нормалната тактичност за слагане на белезници на някого с лицето надолу може да се трансформира в смъртоносна, в случай че служителите на реда го приковат на земята с прекомерно мощен напън или прекомерно дълго.

Препоръките, направени за първи път от основните отдели и полицейски асоциации, приключиха с федерален бюлетин за сигурност от 1995 година, който обясняваше, че задържането на някого на гърдите в по този начин нареченото задържане по легнало състояние може рисково да ограничи дишането. Решението: След като са поставени белезници, обърнете ги на една страна.

И въпреки всичко през днешния ден това, което някои служители на реда вършат на улицата, е в спор с това, което от дълго време е прието за безвредно, смъртоносно спиране, което акцентира продължаващите провали в полицейското образование, откри следствие на Асошиейтед прес.

Случаи, включващи задържане в легнало състояние, са измежду повече от 1000 AP, документирани за десетилетие на хора, кои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР