Zoom ще позволи на потребителите да се появят на следващата

...
Zoom ще позволи на потребителите да се появят на следващата
Коментари Харесай

Приложението Zoom пуска нова функция

Zoom ще разреши на потребителите да се появят на идната си среща като заек, лисица, куче или различен тип животно, употребявайки новата функционалност за аватарите, която ги заменя с виртуален воин, който копира израженията ви, в жанр Memoji. Компанията споделя, че тази функционалност, която е включена в актуализацията на Zoom 5.10, ще разреши на общуващите да стават животно единствено при пускане, а нови варианти за аватар ще бъдат добавени в бъдеще.

Zoom вижда тази функционалност като потребна за доста разнообразни сюжети – в известието си за пресата се загатва, че проявлението с включен филтър за аватар може да „ донесе малко развлечение на срещите ви за създаване на екип “ или да помогне на педиатрите да наподобяват по-малко плашещи за дребните деца. Има и концепцията, че може да помогне за облекчение на умората от Zoom. Едно изследване демонстрира, че непрекъснатото гледане на себе си и стремежът да сме представителни и да реагираме по подобаващ метод, е част от това, което прави видео диалозите през целия ден толкоз изморителни.

Аватарите ще се включват, щраквайки върху бутона до бутона Старт/Спри видео, след което да върху Избор на видео филтър. След това се избира животното, което потребителят желае да се появи от раздела Аватарите —може даже да се реши дали аватарът ще носи качулка или тениска. Можете също по този начин по желание да се избере постоянно да се ползва филтъра, когато се влезе в среща — в случай че желаете.

Приложението за видеоконферентна връзка към този момент има разнообразни филтри и резултати, сходни на Snapchat, които можете да се употребяват, за смяна на външния тип – към този момент можете да се прибавят уши на зайче или мустаци към лицето или да употребявате приложението за камера на Snap, с цел да си придадете анимационен тип. Zoom споделя, че няма да „ съхранява никакви данни по отношение на лицето или чертите на лицето “, в случай че се употребяват аватарите.

Повече  може на намерите в графа Технологии.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР