Знаменитостите обичат да се открояват, като купуват нови скъпи и

...
Знаменитостите обичат да се открояват, като купуват нови скъпи и
Коментари Харесай

Странният Rolls-Royce на Джъстин Бийбър

Знаменитостите обичат да се открояват, като купуват нови скъпи и нетрадиционни коли, като задачата е да привлекат вниманието на младата аудитория с необичайния си избор. И Джъстин Бийбър не прави изключение в това отношение, като той даже стига много по-далеч в избора си на автомобил.

26-годишният артист е карал необикновени коли и преди. Той се подвизаваше с розов кросоувър Lamborghini Urus, а по-късно и с електромобил Fisker Karma напълно хромиран. Но в този момент, неговият Rolls-Royce Wraith минава всевъзможни граници.
 Странният Rolls-Royce на Джъстин Бийбър

Снимки на странния Rolls-Royce на Бийбър бяха направени от YouTube блогъра с псевдоним effspot. Той снима артистът и неговият модифициран Rolls по улиците на Лос Анджелис. Когато блогърът вижда Бийбър, той ръководи мощно модифициран Nissan.

„ Смешното - сподели блогърът, - е, че както си карахме видяхме странното возило на Бийбър. Той също ни видя и си намерения:„ Какво, по дяволите, е това? “ Ние също си помислихме:„ WTF: Какво е това? “ ”
 Странният Rolls-Royce на Джъстин Бийбър

Автомобилът на Джъстин Бийбър е Rolls-Royce Wraith, само че след намесата на тунинг студиото West Coast Customs припомня ненапълно на напълно електрическата идея 103EX, която беше показана през 2016 година Западните таблоиди към този момент го нарекоха " Космическата кола ".

Тунинг експертите от West Coast скриват колелата на автомобила под панелите на каросерията, начело се появяват разширени въздухозаборници, а задната част в региона на бронята е извънредно извита. В същото време общоприетите задни светлини са сменени с дребни „ триъгълници “ в стила на Maserati.
 Странният Rolls-Royce на Джъстин Бийбър

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР