Знаковият американски радиоводещ и племенник на убития американски президент Джон

...
Знаковият американски радиоводещ и племенник на убития американски президент Джон
Коментари Харесай

Обвинения към Бил Гейтс за смъртоносни ваксини и диктатура над здравни системи

Знаковият американски радиоводещ и племенник на убития американски президент Джон Ф. Кенеди - Робърт Кенеди упрекна Бил Гейтс, че има намерение да откри тирания над международните здравни системи посредством „ стратегическа филантропия, която храни фармацевтичния бизнес , благосъстоятелност на Гейтс “.
На уеб страницата на нетърговската организация Сhildren’s Health Defense Робърт Кенеди-младши разгласява публикацията “Глобалистката стратегия за имунизиране на Гейтс: Вариантът за наложителната имунизация със сигурни облаги ”. Кенеди написа, че имунизациите, създадени от фармацевтичните компании на Бил Гейтс, са предизвикали гибелта на доста хора по света.
„ Индийските лекари упрекват Гейтс, който пое контрола на Националната техническа консултативна група на Индия по имунизацията (NTAGI), в унищожителна зараза от изострен детски паралич, парализираща 490 хиляди деца , повече от предстоящото през 2000-2017 година

Сега делото против Гейтс е висящо във Върховния съд на Индия.
. " 50 от 500 имунизирани деца развиха парализа. Африканските вестници писаха: " Ние сме бели мишки за производителите на медикаменти. "
Робърт Кенеди напомни по какъв начин през 2017 година СЗО „ насилствено призна, че детонацията на полиомиелит в международен мащаб се дължи най-вече на ваксинен вариант . Най-тежките епидемии в Конго, Афганистан и Филипините са свързани с имунизацията на Гейтс ”. Кенеди напомня постоянно цитираните думи на Гейтс, че “новите ваксини ще оказват помощ за понижаване на популацията ”.
Веднага откакто завоюва изборите през 2016 година, Тръмп се срещна с Робърт Кенеди преди встъпването в служба и разиска опцията за основаване на комисия за изследване на сигурността на имунизациите. Пресата обаче наду абсурда и Тръмп, както постоянно се случва с него, се отдръпна. Кенеди счита, че президентът се е поддал на натиска на фармацевтичните корпорации.
Припомняме, че това не е първото съществено обвиняване към Бил Гейтс. Бившият консултант на американския президент Доналд Тръмп Роджър Стоун изложи своята доктрина, че Бил Гейтс може да е имал пръст в основаването на ковид, тъй че да може да сложи микрочипове в главите на хората под предлог, че са нужни, с цел да се знае кой е и кой не е тестван за COVID-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР