Знаете ли колко вкусови възприятия има човек, когато опитва храна?

...
Знаете ли колко вкусови възприятия има човек, когато опитва храна?
Коментари Харесай

Запознайте се с тест центъра за дегустация на BILLA

Знаете ли какъв брой вкусови усещания има човек, когато пробва храна? Обикновено приказваме за четири съществени усета - сладко, солено, горчиво и кисело - само че да не забравяме тайнствения пети усет, който трансформира всичко.

В началото на двадесети век в Япония професорът Кикунае Икеда открива umami. Умами подтиква небцето, усилва вкусовите ви чувства и прави храната неустоимо вкусна и мечтана. Името му може да е японско, само че храните, които са умами, се откриват на всички места. Или в резюме казано, представете си, че умами е този прикрит усет, който ви кара да казвате " Уау! " при всяка хапка.

В BILLA настояват, че положителната храна е на първо място вкусна.

,,Затова деликатно сортираме продуктите, които предлагаме на нашите клиенти. Грижим се за качеството им от началото до края на пътя им - от произхода до трапезата. ", споделят от ритейлъра.

BILLA също тества продуктите при избор на снабдител за личните си марки.

Добре пристигнали в BILLA Тест Център

Служители от разнообразни отдели на компанията, всеки със личните си усет и желания, имат опция да се включат в провеждането на „ слепи “ дегустации.

В особено основания BILLA Тест център всяка седмица личният състав пробва артикули от разнообразни снабдители и анонимно оценяваме вкусовите им характерности, мирис и качества.

,,Това ни оказва помощ да вземем най-хубавото решение при подбора на производители за личните ни марки - BILLA бранд и Clever. ", разясняват представители на компанията.

,,Стремежът ни е да реализираме най-високо качество на продуктите в магазинната ни мрежа. Започнахме тези „ слепи “ дегустации през 2021 година и досега сме организирали стотици дегустации за артикули от марките BILLA и Clever, като по този метод прецизирахме селекцията от артикули, която предлагаме на нашите консуматори - месо, риба, млечни артикули, плодове и зеленчуци, кроасани, хлебчета и други, всичко се тества от дегустационен панел в BILLA Тест центъра. "

BILLA, BILLA Bio, BILLA Premium и Clever - обезпечено качество на налични цени

Продуктите BILLA, BILLA Bio, BILLA Premium и Clever са създадени по специфични предписания и от подбрани производители. За да подсигурява ритейлърът тяхното качество, той следва строги условия по отношение на произхода, развъждането, обработката и състава на храната и нехранителните продукти.

,,Така потребителите получават артикули с отличен усет, обезпечено качество на налични цени в нашите 155 магазина в цялата страна. ", показват от BILLA.

BILLA Градини - резервираме усета от градината до чинията

BILLA Градини е стратегия за партньорство с повече от 40 локални производители, които оферират многообразие от пресни плодове и зеленчуци от над 180 градини, оранжерии и лозя из цяла България.

,,Нашите BILLA специалисти наблюдават целия развой от развъждането, до рафта на магазина, а в BILLA Тест център се удостоверяват вкусовите им преимущества и по този начин клиентите на веригата могат да разчитат, че плодовете и зеленчуците на тяхната софра са пораснали на родна земя, вкусни, чисти и отгледани с обич. ", споделят от веригата.

„ Българска плантация “ - свежо месо със 100% български генезис

Друг главен приоритет на компанията е богатия подбор от прясно месо.

,,За да подсигуряваме качеството на продуктите, правим инспекции на място и взимаме проби за лабораторни разбори. Благодарение на контрола, който реализираме можем да потвърдим, че месото е със 100% български генезис. А от българското по-хубаво няма. ", декларират от BILLA.

,,Стремежът ни към безкомпромисно качество остава в основата на всяко решение, което взимаме. ", приключват от компанията.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР