Знаете ли каква е разликата между плюещата лама и хората,

...
Знаете ли каква е разликата между плюещата лама и хората,
Коментари Харесай

Силно да обичаш и мразиш Левски

Знаете ли каква е разликата сред плюещата лама и хората, които подлагат на критика непрекъснато?

Животното най-малко го прави с ясна цел - да показва владичество над своите себеподобни. Не по този начин обаче е организиран човешкият тип, който обича да " плюе " за всичко и по всеки. В последните няколко седмици обичана " дъвка " за критиците се оказа футболният Левски. Селекцията на Станимир Стоилов влезе в поредност от отрицателни резултати и това се оказа задоволително " сините " да получат удари под кръста от свои и непознати. Истина е, че столичният гранд понижи внезапно газта и пропиля отлични благоприятни условия да се откри съществено на върха в класирането, само че толкоз пагубна ли е общата картина, обрисувана от мнозина?
 Кордоба: Ще продължим да се борим!
Кордоба: Ще продължим да се борим!

Не се е обезкуражил

Някак си се стига до странната обстановка, че някой желае да каже неприятна дума за Левски, но по този начин и не може да откри действителни доводи.

Стартира се с отлива на почитатели - ок, 7000 фенове против Локомотив (Пд) очевидно не са приемлива численост. Достатъчно гостуваща агитка имаше и против Славия, когато билетът беше на цена 30 лв.. Ако имаше протест, последователите нямаше и да съберат 40 000 лв. за 4 дни след рестартирането на акцията за членски карти " Аз съм Левски ".
 Снимка 586467
Източник:

Играта не била добра.

" Червени ", " зелени " и т.н няма по какъв начин да си кривят душата, тъй като Левски в действителност показва прелестен за окото жанр, който за избран интервал на време просто не може да се доразвие за постигане до успеха. Не, че дават медали за  % притежание на топката и рискови офанзиви по време на мач, но статистиката е безапелационна, че столичани управляват събитията на терена в съвсем всяка своя среща.

Продължава се със съдийската поддръжка.

Лично аз, не виждам никаква наклонност за подпомагането на Левски. Да, анулираният гол на Ботев на " Герена " беше съвсем толкоз абсурден, колкото и този в Разград, само че по-скоро приказваме за неточност от неможене, в сравнение с " побутване " за " вековниците ". Ако беше по този начин, нямаше тъкмо левскарите да бъдат измежду най-ощетяваните от показаните клипчета през миналата седмица от Виктор Кашай. 

Вратарите са слаби.

Напоследък точно играчите на този пост са обект на насмешка. Ники Михайлов бил завършил с огромния футбол, до момента в който Пламен Андреев принудително бил налаган да бъде №1. Истината е, че през миналия сезон сред двамата имаше здравословна конкуренция, при която треньорският екип избираше всред вратаря в по-добра форма. В момента гореспоменатите не са в оптимална такава, само че към момента имат своя принос за тима. Пламен Андреев пораства от мач на мач, а позволеният гол против Локо (Пд) не би трябвало да се счита за кой знае каква пагубна неточност. Радващото е, че за разлика от отношението към Михайлов, Андреев се радва на страхотна поддръжка. Пламен е с обезпечено титулярно място, с каквото даже не разполага един Ивелин Попов, да вземем за пример. 

" Нека оставим Пламен Андреев на мира "

Бивш треньор на вратарите на Левски го засипа с похвали

Стоилов се държал властническо.

Все повече отзиви се прокрадват, че Станимир Стоилов надвишава своята власт в Левски. За това загатна и " синята " легенда от предишното Петър Курдов. Така е, надали в България е имало треньор, който да генерира толкоз доста обич от своите почитатели. Делегираното доверие от тях обаче окрилява в най-положителния смисъл на думата, а и дава независимост за деяние в името на клуба. Властта дадена от почитателите, е доста повече от документална служба в управническата пирамида на клуба. С всичко реализирано за марката " Левски ", Стоилов е заслужил опцията да работи по този начин, както сметне за добре. А публиката остава нужният коректив.
 Снимка 589814
Източник:

Естествено, оборването на сходни изказвания в никакъв случай не може да се одобри за последна инстанция по проблема с формата на " сините ". Отричайки или приемайки игровата рецесия на " Герена ", има две тематики, за които действително може да се каже, че спъват левскарския порив през последните седмици.

Първата е обвързвана с офанзивата на тима. В момента Левски не разполага с футболист, който умее да бележи регулярно. Мнозина мислеха, че бразилците Уелтън и Роналдо ще поемат отговорността след травмата на Билал Бари, само че с проблемите им в завършващата фаза единствено се видя, че мароканецът очевидно е бил много значим за цялостното игрово държание на " сините ". Илиян Стефанов и Ивелин Попов също не са типичните №9, поради което идва и рецесията в резултатите. Лично за мен надалеч повече игрово време заслужава Марин Петков, който съвсем постоянно играе на доста високо равнище, когато се включва от аварийна пейка. 
 Левскарите събраха 40 000 лв. за четири дни
Левскарите събраха 40 000 лв. за четири дни

Кампанията за подновяването на членски карти започва по отличен начин

Другият нерешим към този момент проблем е късата аварийна пейка . Стоилов просто няма проект " Б ", в случай че Левски не " улучи ваксата " против даден конкурент. Титулярният състав е пределно явен на всички, само че стигне ли се до потребност от опция, изключително в офанзива, имаш единствено един Марин Петков. Или пък другите младоци Асен Митков и Патрик-Габриел Галчев, като Папи даже да бъде преквалифициран като крило. 
 Снимка 586525
Източник:

Спънките обаче мъчно могат да се решат за ден или два. Видно е, че Левски ще изкара на мускули последния месец футбол у нас. Твърде евентуално е неприятните резултати да продължат, само че задачата е клубът да остане оптимално покрай челниците. А през зимната пауза, към този момент с надалеч по-ясна визия за трансферната политика, тимът да се укрепи качествено за решителните борби напролет. Звучи утопично и идилично, само че на " Герена " към момента не са развели бялото знаме.
 Петър Курдов: Мъри се държи като едноличен притежател, Левски не му е бащиния
Петър Курдов: Мъри се държи като едноличен притежател, Левски не му е бащиния

" На шесто място можеше да сме аз и Къци, който коси тревата на " Герена " от дълги години "

Хейтът по адрес на " сините " пък е най-ясното доказателство за техния напредък. Та по какъв начин ще схванеш, че си сполучлив, в случай че няма кой да те напсува? 

Или наплюе, в случай че е лама...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР