Знаете ли, че във вашата чаша кафе има знаци, които

...
Знаете ли, че във вашата чаша кафе има знаци, които
Коментари Харесай

Гледането на кафе – как да предскажем съдбата

Знаете ли, че във вашата чаша кафе има знаци, които разкриват бъдещето ви?

Тасеографията е клон на предсказанията. Тя съществува от повече от хиляда години в доста елементи на света. Най-честата форма на тасеография през днешния ден е гледането на листа от чай. И при кафето, и при чая метода на работа е еднакъв: след изпиване на течността на основа на утайката, останала в чашата, се гледат формираните знаци и се пояснява тяхното значение за бъдещето на индивида, който е изпил напитката.

Тази активност изисква минимум двама души. Въпреки, че някои хора имат вяра, че могат сами да си гледат, това не е допустимо.

Много хора считат това за окултна процедура. Не взимайте значими решения въз основата на предсказания от какъвто и тип да са те.

Подготовка

Изберете демодиран тип чаша за кафе, сходна на чаша за чай. Тя би трябвало да бъде по-плитка и необятна. Добре е да е бял или различен ярък порцелан; в никакъв случай не използвайте черна чаша.

Приготвяне на кафето

Обикновено, когато си изпиете кафето, няма останала наслойка в чашата. Затова би трябвало да го приготвите по специфичен метод.

Сварете вода. Използвайте същото количество кафе, каквото обикновено слагате. Трябва да употребявате мляно кафе, а не разтворимо. Оставете го да кипне и го махнете от котлона.

 Гледането на кафе – по какъв начин да предскажем ориста

Сипете кафето в чаша без да го филтрирате. Повечето частици кафе ще се утаят на дъното на чашата. Добавете захар и мляко на усет. Можете да разбъркате напитката – ще разбъркате и утаените частици, само че след момента те още веднъж ще са на дъното.

Пиенето на кафе

Пийте кафето си, като се наслаждавате на сладостен диалог с някого. Като привършите кафето, пробвайте се да не отпиете от утайката.

Ритуалът

След като привършите кафето, обърнете чашата в чинийка и я завъртете три пъти надясно. След това поставете ръцете си върху чашата и си пожелайте нещо.

Символи и значение

Този, при гледане на кафе, този който гледа би трябвало да държи чашата в едната ръка и да държи лявата или дясната ръка на индивида, който е изпил кафето. Гледачката би трябвало да търси знаци, формирани от утайката.

Ето и един (много) къс лист за интерпретиране на някои знаци.

 Гледането на кафе – по какъв начин да предскажем ориста

Ябълка: Плодородие и креативност.

Арка: Пари в бизнеса.

Хляб: Подхранване на вашите стремежи, очаквания и фантазии.

Мост: Трябва да вземете значимо решение.

Камера: Някой е притеглен от вас.

Монети: Пари на път.

Диамантите: предложение за брак. Ако човек е женен, знак на пари и благосъстояние.

Цветя: Щастие.

Лампа: Вашето предпочитание ще сбъдне.

Арфа: Романтика.

Сърце: Любовна спекулация.

Възел: Тревога по някакъв мотив.

Път: Творческите ви благоприятни условия ви водят на друго равнище.

Кораб: Бизнес опция.

Значение и време

Не от всяка чаша може да се разбере бъдещето. Ако индивида е мнителен към предсказанията от този тип, това ще е „ главно ” гледане. Също по този начин от време на време чашата може да не демонстрира това, което ще се случаи, а да отразява желанията или страховете на индивида. Ако в чашата има най-вече отрицателни знаци – най-вероятно отразява страховете на индивида, а не какво ще се случи в реалност.

Ако чашата отразява бъдещето, доста е значимо да се разпознаят знаците. Вярвам, че чашата се отнася единствено за към 4 месеца напред в бъдещето. Изображенията в дъното се отнасят за далечното бъдеще, до момента в който облиците по ръба са за сегашното.

Аз нямам доверие, че събитията са авансово избрани, мисля, че хората построяват своя живот и бъдеще въз основа на поредност от ежедневни дейности и решения. Гледането на кафе е единствено една опция човек да получи просветление за нови пътища.

Превод от англ.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР