Знаем, че очите са огледалото на душата и зрителният контакт

...
Знаем, че очите са огледалото на душата и зрителният контакт
Коментари Харесай

За какво говорят очите на мъжа: Как да разберете дали някой се интересува от вас

Знаем, че очите са огледалото на душата и зрителният контакт с човек може да ни каже доста. Например, по какъв начин той се отнася към нас, по какъв начин се усеща сега, дали е влюбен или не. Въпреки че няма по какъв начин да се „ прочетат “ мислите и възприятията с безспорна акуратност, въпреки всичко при зрителния контакт можете да си извършите някои правилни заключения.

Какво значи, когато мъж ви гледа в очите?

Начинът, по който някой ви поглежда в очите, би могъл да покаже и какво тъкмо си мисли за вас.

Мимолетен или незадълбочен взор

Повечето от тези зрителни контакти са инцидентни и къси. Най-вероятно зад това няма нищо съществено. Затова не трябва да таите огромни очаквания и да очаквате някаква сериозна връзка с подобен човек. Най-вероятно просто не се интересува задоволително от вас.

Съзнателен взор

Ако мъжът се интересува от една жена, то той несъмнено ще я гледа в очите. Можете да уловите и леката му усмивка и да видите насладата на лицето му.

Продължителен взор

Трудно е да се пропусне такова нещо, за разлика от умишлено преднамереният взор, който продължава едвам към секунда. Продължителният взор лишава повече време, тъй като индивидът в действителност ви намира привлекателна. Той несъмнено се интересува от вас, в случай че постоянно ви гледа повече от три секунди.

Дълъг контакт с очите

Това е, когато мъжът ви гледа в продължение на най-малко пет секунди. Това може да е мощен знак, че той ви харесва доста. Допълнителен бонус могат да са усмивка или намигване-

Отклонен взор

Когато мъжът постоянно ви гледа за малко и непрекъснато поглежда настрана, това демонстрира се смущава и че се пробва да скрие обстоятелството, че ви харесва.

Движения на очите и езика на тялото

Има избрани „ улики “, които можете да търсите в очите или тялото на мъжа, с цел да се уверите дали ви харесва.

Наведена глава

В този случай, когато погледът на мъжа е ориентиран нагоре, само че главата му сочи надолу, това демонстрира неговата свенливост.
Но в случай че сред вас въпреки всичко зрителният контакт се резервира, това допуска, че привличането е налице.

Разширени зеници

Когато забележите разширение на зеницата на мъжа, това евентуално е знак, че той ви харесва. Зениците на човек се усилват, когато се интересува от нещо или е разчувствуван. Това също значи, че индивидът е благополучен да бъде с вас.

Повдигнати вежди

Това е много явен знак, че някой мъж се интересува живо от вас. Ако повдигне вежди при типа ви, евентуално възприятията му са много мощни.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР