Юрген Клоп е само на три мача от изходната врата

...
Юрген Клоп е само на три мача от изходната врата
Коментари Харесай

Действията на Мохамед Салах преди мача трябваше да бъдат предупреждение за Юрген Клоп

Юрген Клоп е единствено на три мача от изходната врата на Анфийлд – само че това няма да му попречи да покаже на Арне Слот към кого би трябвало да гради Ливърпул.

Клоп обществено отхвърли каквото и да било интензивно присъединяване във формалния развой зад търсенето на негов правоприемник. Но именитият началник на Коп не е вманиачен и след новините, че Ливърпул най-сетне е сключил съглашение за отплата с Фейенорд за Slot в петък вечерта, изборът на тим на Клоп на Лондонския стадион се почувства като усет на бъдещето.

Сякаш показваше на холандеца въжетата, до момента в който босът на Ливърпул размахваше брадвата след капитулацията с 2:0 в сряда вечерта от противника Евертън. А Мохамед Салах, една от петимата жертви, не би могъл да наподобява по-незаинтересован, в случай че се опита, до момента в който летаргично хвърляше топката с пръст на крайници си по време на рондото на Ливърпул преди мача.

Неговият начумерен език на тялото и гневно изражение на лицето описаха личната си история, до момента в който той стоеше до сътрудниците си з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР