Значителни инвестиции в мобилни къщи и каравани отчита пазарът на

...
Значителни инвестиции в мобилни къщи и каравани отчита пазарът на
Коментари Харесай

Рекордни инвестиции в нов тип жилищни имоти

Значителни вложения в мобилни къщи и каравани регистрира пазарът на недвижими парцели в Съединени американски щати. Към момента те носят висока рентабилност от една страна, а от друга обичайните жилища нарастват и стават недостъпни за все по-голям брой хора. Близо 5.4 милиарда USD ще бъдат вложени в построяването на паркове за мобилни къщи до края на настоящата година.

Рекордната сума от 46 970 USD за имот за градеж на сходен парк беше регистрирана през второто тримесечие на настоящата година. Заетостта на тези терени се е покачила до 95.4%, а в резултат на пандемията наемите са се повишили до 800 USD на месец.

Търсенето на мобилни къщи в дълготраен проект ще се усилва, предвиждат анализатори. Основната причина е, че делът на американските жители над 65-годишна възраст пораства. Мобилните жилища са търсени и заради обстоятелството, че парковете, в които се разполагат, се модернизират. Част от тях към този момент разполагат с басейни и фитнеси. Към днешна дата 72% от вложителите в бранша са частници, а институционалните бизнесмени са 22%, което е най-голям %, откогато се води статистика за този вид жилищни парцели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР