Злокобна прогноза за света и какво ни чака направи основателят

...
Злокобна прогноза за света и какво ни чака направи основателят
Коментари Харесай

Бил Гейтс със злокобна прогноза какво ни чака

Злокобна прогноза за света и какво ни чака направи създателят на Microsoft Бил Гейтс. Той съобщи, че светът би трябвало да се приготви освен за нови пандемии, само че и за вероятни терористични офанзиви с потребление на биологични оръжия. Според него те могат да бъдат даже по-опасни от разпространяването на COVID-19.

Гейтс сподели в изявление за основаната в Обединеното кралство гражданска организация „ Policy Exchange ”, че ще би трябвало да бъдат изразходвани милиарди долари за проучване на епидемиологичната сигурност и създаване на характерни механизми за битка с инфекциозните болести и противопоставяне на нови закани пред човечеството.

Той прикани Световната здравна организация (СЗО) да сътвори специфична работна група, която да следи епидемиологичната обстановка в света. Според Гейтс тази конструкция може да се приготви и за възможни офанзиви на биотерористи, разработвайки сюжети за елиминиране на следствията от тях.

„ Работната група за пандемии към СЗО евентуално ще има потребност от към милиард $ годишно. Тя ще следи и организира „ бактериологични проби ”, както аз ги назовавам “, сподели създателят на Microsoft в взаимно изявление с някогашния външен министър на Обединеното кралство Джеръми Хънт, който сега ръководи английската парламентарна здравна комисия, прецизира БГНЕС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР