Златото освен като бижу може да се използва и за

...
Златото освен като бижу може да се използва и за
Коментари Харесай

Магическите свойства на златото

Златото с изключение на като украшение може да се употребява и за привличане на шанс и за лечение на заболявания. Златото пази притежателя си от зли мисли и уроки.

Ако не чувствате задоволително вътрешна мощ, постоянно сменяйте златните си украшения, защото е допустимо някой от тях да забавя напредъка на личността ви.

Златото укротява страстите на човек и го прави по-уравновесен и спокоен, като той по-трудно се поддава на яд. То оказва помощ да бъдете самостоятелни от настроенията си, да взимате решения на равнище разсъдък, а не на равнище страсти.

Хората, които елементарно се изнервят, е добре да носят златни верижки с медальони, тъй че медальонът да се допира до върха на слънчевия сплит. Това ще им подейства успокояващо, а и ще възстановява кръвното им налягане.

Масивният златен пръстен с щемпел, без нито един драгоценен камък за декорация, подарява притежателя си с власт над хората, притегля шанса и парите.

Това украшение отваря погледа на притежателя му за най-хубавите благоприятни условия и го подарява с увереност да рискува. Такъв пръстен е подобаващ за дейни хора, които се борят за ползите си, той единствено ще ускори тези техни качества.

 златен пръстен с диаманти

Златните обеци без камъни, гланц и допълнения от други метали оказват помощ на дамата да открие същинската си същина, да се отърси от комплексите си и от непознатото въздействие. Тези обеци ще създадат дамата разкрепостена и свободна при избора на личните си решения.

Всяка дама ще получи повече убеденост в себе си с такива бижута, внезапно ще се появят доста нови обожатели. Златните обеци са мощен амулет, който оказва помощ при първа любовна среща с нов мъж или при изявление за работа.

Златните гривни не би трябвало да бъдат носени от хора, които се опасяват да бъдат прочувствено подвластни от някого, както и от хора, които елементарно се поддават на непознати нездравословни въздействия.

За тях златната гривна се трансформира в окови, които отрицателно въздействат върху живота им. Ако желаете да неутрализирате въздействието на златната гривна, избирайте такава със скъпоценни камъни или спомагателни украси от други метали.

Но в чистия си тип златната гривна е съвършеният асистент за хора с креативна специалност, защото ще ги въодушеви за основаването на същински шедьоври.

Смята се, че златото има лечебни свойства. Ако държите към една минута златно украшение в устата си, зъбоболът ви ще намалее. Срещу зъбобол оказва помощ и в случай че пуснете украшение от чисто злато в малко вода и след половин час го извадите, а с водата изплаквате устата си на всеки 10 минути.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР