Златомир Загорчич се разминава засега с ЦСКА. Сръбският треньор с

...
Златомир Загорчич се разминава засега с ЦСКА. Сръбският треньор с
Коментари Харесай

Златомир Загорчич се разминава засега с ЦСКА заради Сектор Г

Златомир Загорчич се разминава към този момент с ЦСКА. Сръбският треньор с български паспорт в действителност е имал диалози с управлението на клуба и е получил покана да поеме овакантения пост от Стамен Белчев. Заги даже е изразил единодушието си, само че почитатели на ЦСКА са се намесили и са поискали назначението му да бъде преразгледано. Опасенията на последователите били преди всичко, че Загорчич е обвързван с Литекс и още една обязаност сред двата клуба към този момент идва прекалено много за Сектор " Г ".

Освен това част от твърдото ядро от агитката напълно не е несъмнено, че той ще се оправи отпред на тима. Някои от почитателите са на мнение, че някогашният национал на България е съвършен за тимове с по-малки упоритости, където може да работи умерено, само че мъчно ще се оправи с напрежението на " Българска войска ", където успехите от време на време са повече от наложителни.

Не е отпаднала обаче дефинитивно опцията Златомир Загорчич въпреки всичко да стане треньор на " алените ". Много евентуално е още след гостуването на Рома в Лига Европа да има нови диалози сред двете страни. Това ще стане в случай, че клубът и почитателите не стигнат до компромис за някой претендент или не се появи в този миг от сезона подобаваща кандидатура от чужбина.

Заги беше 3 години и половина отпред на Славия, като в този интервал завоюва Купата на България, приключи на трето място в шампионата и води два пъти " белите " в Лига Европа./Мач телеграф
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР