2-годишно дете избяга от детска градина в БургасДете на 2

...
2-годишно дете избяга от детска градина в БургасДете на 2
Коментари Харесай

2-годишно дете избяга от детска градина в Бургас

2-годишно дете избяга от детска градина в Бургас
Дете на 2 години избяга от детска градина „ Иглика “ в Бургас. Днес то за първи път е посетило градината, а инцидентна жена го намерила начело. Това излиза наяве от обява в обществените мрежи.
Жената твърди, че е вървяла пред градината и видяла момиченцето да плаче. Била уплашена и треперила. След това дамата върнала детето на госпожите.
Директорката на детска градина „ Иглика “ Стоянка Атанасова съобщи пред Българска национална телевизия, че не е ясно дали дребното момиченце в действителност е излязло отвън двора на градината. По думите й служителят не е заключил вратата, при което детето е съумяло да излезе на открито.  В същото време входната врата на детската градина към този момент е била отключена, тъй като децата са били прибрани вътре. Директорката добави още, че не е била известена от своя чиновник за случая. Всичко се е случило в границите на към 5 минути, разказа директорката.
Тя е безапелационна, че от на следващия ден виновният чиновник няма да бъде на работа в детската градина.
„ Грешката, която колежката е позволила, че влизайки в павилиона, е трябвало да заключи входната врата, която е ПВЦ “, заключи директорката Стоянка Атанасова.
Според директорката майката на детето декларирала, че то има навика да излиза отвън двора и на къщата, където живеели.
Подобно бягство имаше и през април в София. Тогава три 3-годишни деца избягаха от детска градина в столичния квартал „ Люлин “, а инцидентни жители ги откриха на Кооперативния пазар в жк „ Люлин “ и върнаха в детското заведение.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР